Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisi sezonun en iyi çıkış yapan yeni projelerden birisi oldu

Sandık Kokusu dizisi sezonun en iyi çıkış yapan yeni projelerden birisi oldu

tarafından ker_def

2023-2024 dizi sezonunda yarışa biraz geç başlamış olsa bile Sandık kokusu isimli dizinin üçüncü bölümünün elde etmiş olduğu reytingler çok iyi bir noktada olduğunu gösteriyor.

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği yeni dizisi sosyal medyada da geniş bir izleyici grubu tarafından destekleniyor.

Hikayesi ile izleyiciden büyük ilgi gören ve reytinglerde birinciliğe yükselen dizisi ‘Sandık Kokusu’ üçüncü bölümü ile birlikte müthiş bir çıkış daha gerçekleştirdi.

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Dülger ve Necip Memili’nin başrollerini paylaştığı dizi AB grubunda adını zirveye yazdırdı ve reytinglerde geldiği nokta çok başarılı bir çıkış olarak göz doldurdu.

7’li oranlara ulaşan reytingleri ile birlikte Sandık Kokusu dizisinin Yabani, Hudutsuz Sevda ve Sakla Beni gibi yapımlar ile birlikte sezonun en iyi çıkışlarından birisini başardığını söyleyebiliriz.

Heyecan dolu bölümün final sahnesi büyük merak uyandırdı. Metin Akdülger’in hayat verdiği Atilla karakterinin yaşadığı büyük değişim seyirciyi şoke etti.

Heyecanla takip edilen bölüm, #SandıkKokusu etiketi ile sosyal medya platformu X’te TT listesine de girdi. Diziye sosyal medya platformlarında sergilenen destek de bir hayli yoğun oldu.