Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Kefaret dizisine bir kardeş geliyor; Uzak Şehrin Masalı !

Fox TV’nin Kefaret dizisine bir kardeş geliyor; Uzak Şehrin Masalı !

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kefaret dizisi, ilk 8 bölümü ile ekranda başarılı bir performans sergiledi. İyi reytingler alan dizi, hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile bu noktaya bileğinin hakkıyla geldi.

Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden Kefaret’te Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur üçlüsü de başrolün hakkını veren isimler. Güçlü oyunculukları ile hikayenin de hızlı akışı sayesinde dizi her hafta heyecan dalgası oluşturuyor.

Kefaret’in yapım firması 25 Film ise gelişmelerden memnun. Hatta firma yeni bir dizi için de çalışmalara başladı. Kefaret dizisine bir kardeş geliyor dersek yanlış olmaz.

Fox TV'nin Kefaret dizisine bir kardeş geliyor! 1

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından 25 Film’in patronları Fırat Doğu Parlak, Koray Şahin ve Can Sinan’ın yeni projesinin detaylarını yazdı.

Uzak Şehrin Masalı isimli dizi projesi için çekimlerin Kars ilinde yapılacağı ortaya çıktı. Hazırlıklarına başlanan dizinin oyuncu kadrosu oluşturulmaya çalışılıyor. Çekimlerin ise Mart ayında başlaması bekleniyor.

Fox TV'nin Kefaret dizisine bir kardeş geliyor! 2