Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın Gökçe’si Nilsu Berfin Aktaş’tan sürpriz karar! Genç yetenek iddialı projede!

Kuzey Yıldızı’nın Gökçe’si Nilsu Berfin Aktaş’tan sürpriz karar! Genç yetenek iddialı projede!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın genç oyuncularından Nilsu Berfin Aktaş, henüz ilk dizisi olmasına karşın büyük dikkat çekmiş genç bir yetenek. Aktaş’ın ismi şimdilerde iddialı bir proje ile anılmakta. Kuzey Yıldızı’nda İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey’in kızı rolündeki Aktaş, şu sıralar Ordu’da dizinin çekimlerinde ama bir başka proje ile adı anılmakta.

Dizinin ilk günlerinden beri büyük dikkat çeken isimlerden birisi olan Nilsu Berfin Aktaş, ilk kez ekrana Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle geldi ama aradan geçen süre içerisinde deneyim de kazanarak oyunculuktaki başarısını da ortaya koydu.

Nilsu Berfin Aktaş, Kuzey’in üç kızından biri olarak dizide gösterdiği performansla yapımcıların da dikkatini çekmekte. Aktaş’ın başına bir talih kuşu kondu dense yeridir! Zira iddialı bir projede, yine iddialı isimlerle anılıyor.

1998 Ankara doğumlu olan oyuncu, Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunu ve 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile ilk kez tanınmıştı.

Şimdi ismi Exxen’de yayınlanacak yeni bir dizi ile anılıyor. Acun Ilıcalı’nın dijital platformu Exxen için çekilecek olan Ölüm Zamanı dizisinde oynayacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre dizide usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile birlikte Mert Yazıcıoğlu, Ece Yaşar, İdris Nebi Taşkan ve Mert Ramazan Demir de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı'nın Gökçe'si Nilsu Berfin Aktaş'tan sürpriz karar! Genç yetenek iddialı projede! 7

Bu gelişme ile birlikte Kuzey Yıldızı’nı izleyenler Gökçe karakterine ne olacağını soruyor ancak Exxen dijital bir platform olduğu için çekim takvimi oluşturularak oyuncunun her iki dizide de oynama imkanı var.

Pek çok oyuncu hem dijital hem de televizyon ekranında aynı anda farklı dizilerde oynayabiliyor. Ancak tabii Kuzey Yıldızı’ndan ayrılması beklenmese de önümüzdeki süreçte ne olacağını hep birlikte göreceğiz.

Bu arada Ölüm Zamanı dizisinin senaryosunu Zülküf Yücel yazarken, yönetmenliğini de Yunus Ozan Korkut yapıyor.
Dizide bir kampta yaşanan cinayet sonrasında gelişen sıradışı olayların anlatılacak.