Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, öyle bir isme hayran çıktı ki tartışması yok!

Beren Saat, öyle bir isme hayran çıktı ki tartışması yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Beren Saat, son dönemde sosyal medya hesabının biraz daha etkin kullanmaya başladı. Hayranlarının ilgiyle ve merakla paylaştıklarını takip ettiği oyuncu, son olarak instagram hesabının story bölümünden yaptığı bir paylaşımla dikkatleri çekti.

Bilindiği gibi Beren Saat, geçtiğimiz yıl Netflix’te yayınlanmaya başlayan Atiye dizisinde oynuyor. Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger gibi isimlerle kamera karşısına geçen oyuncu, pek çok ülkede The Gift adıyla yayınlanan dizide ana karakter Atiye’yi canlandırıyor.

10 Eylül’de ikinci sezonu yayınlanan dizinin 3. sezon çekimlerinin de halen devam ettiği biliniyor. Atiye dizisiyle birlikte uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu da bir tv’de değil ama internet platformunda hayranları ile buluşuyor.

Hem dünyada hem de Türkiye’de dizileri nedeniyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, her yaptığı ve söylediğiyle de gündeme geliyor. Ancak tabii onun da hayran olduğu isimler var.

Beren Saat, işte son yaptığı paylaşımda hayranlık duyduğu bir ismi paylaştı. O isim usta bir oyuncu olan Meral Çetinkaya. Malum Çetinkaya Atiye dizisinde Beren Saat’in anneannesini oynuyor. Oyuncu, yer aldığı her projede izleyenleri oyunculuğuyla büyüleyen bir isim adeta.

Usta oyuncu, her karakteriyle fenomen olmayı da başarıyor. Pek çok yapımda rol almış bir isim olan Meral Çetinkaya’ya hemen herkes gibi Beren Saat de hayran.

Bu hayranlığını da “Her olasılıkta hayranıyım” notuyla paylaşmış oyuncu. Bilindiği gibi Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinde de rol almıştı her iki oyuncu.

Beren Saat, o diziyi de hatırlatarak Meral Çetinkaya’yı da etiketliyor paylaşımında…

Beren Saat, öyle bir isme hayran çıktı ki tartışması yok! 7