Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Mahkum dizisi için alınan karar yeni bir dönem başlatacak!

Fox TV’nin Mahkum dizisi için alınan karar yeni bir dönem başlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında başladığı günden bu yana müthiş bir çıkış sergileyen Mahkum dizisi, reytinglerde de çok iyi sonuçlar elde ediyor. Çift haneli oranlar elde ederek bu sezonun en iyi beş dizisinden birisi haline gelen Mahkum, Yargı ile birlikte üçüncülük için de mücadele ediyor.

Kuruluş Osman, Gönül Dağı dizileri çok iyi reytingleri ve istikrarlı gidişleri ile ilk iki sırada bulunuyor. Yargı ile Mahkum ise benzer bir çıkış yaptı ve çift haneli reytinglere ulaşmayı başardı. Her iki dizi de izleyicisini kendisine çekmeye devam ediyor ve sezonun en iyi reyting alan 3. dizisi olma yolunda da büyük bir rekabet içindeler.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem performans sergilediği Mahkum dizisinde senaristlerin aldığı yeni bir karar hikayedeki değişimi de beraberinde getirecek. 10 bölümü geride kalan Mahkum, güçlü hikayesi ve aksiyon dolu bölümleri ile her perşembe akşamı merakla beklenen bir yapım oldu.

Dizinin Mart ayının 24’ünde yayınlanacak 15. bölümü ile birlikte yeni bir dönem başlatılacak. Senaristler hikayeye yeni bir karakter dahil etmek için bir süredir çalışıyor. Bu çalışmaların sonucunda da çok etkili olacak ve izleyenleri de çok şaşırtacak Sinyor isimli karakter için üst üste adımlar atılıyor.

Fox TV'nin Mahkum dizisi için alınan karar yeni bir dönem başlatacak! 7

Senaryoda Sinyor’un rolü güçlü bir şekilde konumlandırılıyor ve bu karakteri canlandırması için de Talat Bulut ile anlaşma sağlandı.

Mahkum isimli Fox TV dizisinin Mart ayının ortalarından sonra büyük değişim geçirmesi, hikayenin çok daha akıcı ve sert bir şekilde devam etmesi bekleniyor.

Dizinin hayranları 11. yeni bölümü de merakla bekliyor. Mahkum’un yeni bölümünü 24 Şubat Perşembe akşamı izleyeceksiniz. Yeni bölüm fragmanı da çok heyecanlı anların yaşanacağını gösteriyor.