Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Arka Sokaklar zirvede! Aziz iyi ama Yalnız Kurt şoke etti, Kaderimin Oyunu kötü sinyal verdi!

Reytinglerde Arka Sokaklar zirvede! Aziz iyi ama Yalnız Kurt şoke etti, Kaderimin Oyunu kötü sinyal verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamı ekranda yer alan 7 diziden birisi olan Kırmızı Oda, final bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. tv8 dizisi artık bu yarıştan çekildi. 61. bölümü yayınlanan ve Binnur Kaya’nın başrolünde bulunduğu dizinin final bölümü reytingleri de ortalamaya yakın gerçekleşti. Bu durum tv8’in diziyi erken bitirdiği yolundaki tartışmaları da yeniden ortaya çıkartabilir.

Kanal D’de yayınlanan ve 16. sezonu süren Arka Sokaklar ise yine şov yaptı. Her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşan dizinin yayınlanan bu bölümü yine tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etti. Zirveyi geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine kimseye kaptırmayan Arka Sokaklar için bu hala büyük ilgi gördüğünün kanıtı oldu…

Aziz dizisi ise Show TV ekranında sağlam bir şekilde duruyor. AB ve ABC1 kategorilerinde ikincilik elde eden dizi, tüm kişiler kategorisinde ise günü üçüncü sırada tamamladı. Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez’in başarısını tebrik etmek gerekiyor.

Reytinglerde Arka Sokaklar zirvede! Aziz iyi ama Yalnız Kurt şoke etti, Kaderimin Oyunu kötü sinyal verdi! 8

atv’nin Yalnız Kurt dizisi ise herkesi şaşırtan bir sonuç aldı… Dördüncü bölümü yayınlanan ve Osman Sınav imzası taşıdığı için de dizi hayranlarının büyük beklenti sahibi olduğu dizinin reytingleri düştü. Bu düşüş tüm izleyici gruplarına yansıdı…

AB ve ABC1’de günü üçüncü sırada bitiren dizi, tüm kişilerde ise beşincilik elde etti. Bu sonuçlar ile birlikte Yalnız Kurt dizisinin artık zirve iddiasında bulanmaktan uzaklaştığı da anlaşılmış oldu. Cihan Ünal gibi bir ustanın yanında, Hasan Denizyaran ile Damla Colbay ikilisinin iyi performans sergilediği Yalnız Kurt’un hikayesi paralel devlet yapılanmasını anlatıyor. Dizinin reytinglerinde daha dördüncü bölümde ciddi bir düşüş yaşanması olumsuz bir işaret oldu.

Reytinglerde Arka Sokaklar zirvede! Aziz iyi ama Yalnız Kurt şoke etti, Kaderimin Oyunu kötü sinyal verdi! 9

Kaderimin Oyunu dizisi Star TV ekranında yayınlanmaya devam ederken, tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler, AB ve ABC1’de ise ortalamanın altına geriledi. Bu da kötü bir sinyal olarak dikkat çekti.

Aşk Mantık İntikam ise adım adım finale giderken kendi izleyicisini Fox TV ekranına çekmeye devam ediyor. Sadık kitlesi tarafından desteklenen dizide düşüş durdu ama ciddi bir yükseliş de gözükmüyor. Sadece ABC1 grubunda iyi bir çıkış yaşandı…

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli isimli TRT1 dizisi ise ikinci bölümü ile ekrandaydı ama reytingler yine çok düşük gerçekleşti. Bu dizinin başrolünde Burak Sevinç bulunuyor. 26 bölümden oluşan dizinin çekimleri 7 ay sürdü ve İstanbul’da oluşturulan platoda on dördüncü yüzyıl ortamı sunulmaya çalışıldı.