Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yeni dönemin bir sürprizi de Gizem Soysaldı oldu!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yeni dönemin bir sürprizi de Gizem Soysaldı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalancı dizisinin ardından Gizem Soysaydı yeniden dizilere dönüyor! Arka Sokaklar dizisinde Komiser Muazzez ismi ile yer alan ve bu rolü ile de akıllara kazınan Gizem Soysaldı, uzun bir aradan sonra dizi setlerine Yalancı ile dönüş yapmıştı. Uzun süre hayranları ile dizilerde buluşmayan oyuncunun sadece 6 bölümünde yer aldığı Yalancı dizisi ile tekrar ekranda yer alması güzel bir sürpriz olmuştu.

Gizem Soysaldı, 2022 yılında da hayranlarına bir sürpriz yapacak. Bu sefer de Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde izleyeceğimiz oyuncu yine kısa süre görüp, sonra yeniden ortadan kaybolacak.

Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosunda önemli değişimler yaşanıyor. Yiğit Kirazcı’nın canlandırdığı Yıldırım karakterinin hikayeden çıkacağı ve Barış Kılıç’ın da başrol olarak diziye katılacağı ortaya çıkmıştı.

Salı akşamları hem Baba dizisinin başlaması hem de rekabete önümüzdeki hafta Üç Kız Kardeş’in de dahil olması ile birlikte reyting elde etmek çok zorlaşacak. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi senaristleri de güçlü rakipleri karşısında hikayede zaman atlaması ve yeni bir düzen oluşturarak ayakta kalma planı yaptı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yeni dönemin bir sürprizi de Gizem Soysaldı oldu! 7

Zaman atlaması yaşanacak olan dizinin 20. ve 21. bölümlerinde Gizem Soysaldı, konuk oyuncu olarak yerini alacak. Evliliklerin iç yüzünün gösterildiği ve boşanma davaları ile bu süreçte yaşananları ortaya konulduğu dizinin hikayesi bir hayli değişecek.

Zaman atlaması ile birlikte Yiğit Kirazcı giderken, Barış Kılıç da yeni düzene dahil olarak Gökçe Bahadır’ın yeni partneri olacak.

Gizem Soysaldı ise bu değişimin başlarında Buket karakteri ile hayranlarına küçük bir sürpriz yapacak.