Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizileri için kurban seçildi mi? Ne yapacaksanız yapın, Sen Çal Kapımı’yı harcatmayın!

Fox TV’nin yeni dizileri için kurban seçildi mi? Ne yapacaksanız yapın, Sen Çal Kapımı’yı harcatmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, haftalardır alarm zilleri çalıyor. Ancak yapım ekibi bu duruma kayıtsız kalmış durumda. Diziye yönelik hiçbir atak yapılmıyor. Hikaye daha renklendirilmeye, ilk bölümlerdeki neşeli anlara geri dönmeye ya da yeni karakterler ortaya çıkartarak dizinin hikayesinin yönünü değiştirmeye çalışmıyorlar.

Bir de son bölümlerde durağanlık ve duygusal sahnelerin de daha da artması ile romantik komedi bekleyen izleyiciler iyice sıkılmaya başladı. Serkan ve Eda’nın haftalardır süren ayrılığının yanı sıra karakterlerin neşelerini de kaybetmeleri, hüznün diziye kabus gibi çökmesine sebep oldu.

Tüm bu gelişmeler de reytinglerin iyice düşüş yaşaması sonucunu getirdi. Sanki hiçbir şey yokmuş gibi, sanki reyting düşsün ve dizi final yapsın havasında bir durum mu var?

Fox TV’nin yeni dizileri için seçilen kurban Sen Çal Kapımı dizisi mi oldu? Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolündeki dizinin final yapacağına kimse ihtimal vermiyordu ama bu durum sanki adım adım gerçekleşiyor gibi duruyor.

Serkan’ın artık neden ayrıldıklarına yönelik gerçeği net olarak söylemesi ve her şey ile yüzleşmesi şart. Eda, içinde olanları anlatmasını istiyor. Sonunda 19.bölümde bu büyük yüzleşme gerçekleşecek. Peki Serkan, gerçekleri olduğu gibi Eda’ya söyleyecek mi? Selin’in araya girmesi ve Serkan’a her şeyi öğrendiğini söylemesi de rahatsızlığı artıracaktır.

Eda, ailesinin başına gelenler konusunda gerçekleri öğrenince Serkan’ı terk edip de diziyi yine duygusallığa mı boğacaklar? Sen Çal Kapımı dizisi reyting kaybetmeye ve finale doğru yürümeye başlamışken, hikayenin artık renklenmesi şart…

İşte 18 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak olan 19. bölümden ilk fragman: