Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisinde asıl sorulması gereken soru bu!

Maria ile Mustafa dizisinde asıl sorulması gereken soru bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Maria ile Mustafa dizisinin düşük reytinglerine rağmen ayakta durmasının en önemli sebebi, atv’nin bir dizisini daha kaybetmek gibi bir lüksünün olmaması… Zaten atv dizileri sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Hercai geçen sezonu aratıyor, Kuruluş Osman çok iyi gitse de Sadakatsiz birinciliği tüm kategorilerde eline aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı başladıktan sonra Salı akşamları birinciliği unuttu. atv’nin bir tek Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova ile tüm kategorilerde birinci olabildiğini hatırlatalım.

Maria ile Mustafa dizisi ise kanalın önem verdiği işlerden birisi. Jessica May ve Hilmi Cem İntepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde iki kahramanın birbirleri ile olan didişmeleri sürüyor. Maria ile Mustafa ne zaman mutlu anlara geri dönecek, izleyiciler de heyecanla bekliyor.

15 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan dizinin 11. bölümünden 2. fragman paylaşıldı. Maria, herkesin aklında olan o soruyu Mustafa’ya sordu: “Neyinim ben senin?”.. Mustafa’ya sözünün Gonca’ya geçeceğini kendisini etkilemeyeceğini söyleyen Maria, güçlü bir duruş sergiliyor.

Gonca ise yaptıklarının bedelini ağır şekilde ödemekle meşgul… Dizide izleyicileri mutlu eden karakterler ise Nadire ile Nihat oldu…

İki gencin aşkı şimdi hayranların yeni favorisi konumunda. İşte Maria ile Mustafa dizisinin yeni bölümünden yeni görüntüler: