Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni dizisi için geri sayım başladı! Çarpıcı bir hikaye geliyor!

Fox TV’nin yeni dizisi için geri sayım başladı! Çarpıcı bir hikaye geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yeni sezona birbirinden iddialı yapımlarla başladı. Bazıları ekrandaki varlığını korumaya devam ederken, pek çoğu da veda etti. Kanalın sezondaki tam 5 dizisi, beklenenin altında kalan reytingler nedeniyle final yaptı. Ancak kanal, yeni dizileri ekrana getirmek konusunda aynı kararlılığı devam ettiriyor.

Fox TV sezon başından beri 11 farklı yapımı ekrana getirdi. Bunlar arasında kanalın vazgeçilmezi olan ve Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma da var. Ayrıca yaz aylarında başlayan Aşk Mantık İntikam ile birlikte halen devam eden Evlilik Hakkında Her Şey ve Kanunsuz Topraklar dizileri de yer alıyor.

Bunun yanı sıra henüz 8 bölümü yayınlanan Mahkum dizisi de büyük bir çıkış yakalayarak Perşembe akşamlarının zirvesine yerleşti bile. Bu 5 dizi yayına devam ederken, sezon başından beri ekrana gelen diğer 6 dizi ise erken final yaparak hüsran yaşattı.

Bu arada bir başka üzücü gelişme de bir kaç gün önce ortaya çıktı! Çarşamba akşamları yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin reytingleri beklenenin altında gelince, dizinin final yapacağı açıklandı. 14. bölümü yayınlanan dizi, 16. bölümde final yapacak. Böylece Fox Tv’nin yayında 4 dizisi kalacak!

Sezon başında kanalın büyük iddia ile başlayan Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Uzak Şehrin Masalı, Misafir, Elkızı ekrandaki ömrünü tamamladı. Beklenen reytingleri alamayan yapımlar, birer birer ekrana veda etti. Bu diziler arasında geçtiğimiz sezon başlayan ve yeni sezonda da devam edeceği düşünülen Son Yaz da vardı. Hikayesi ve oyunculukları ile çok konuşulan dizi, ne yazık ki sosyal medyadaki etkisini reytingler üzerinde gösteremedi ve veda etti.

Fox TV'nin yeni dizisi için geri sayım başladı! Çarpıcı bir hikaye geliyor! 7

Fox TV, gidenlerin ardından yepyeni yapımlar için çoktan çalışmalara başladı bile. Şu sıralar iki dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Bir tanesi, Tims&B imzalı Ayşegül Harikalar Diyarında isimli 3 genç kızın hikayesini anlatacak olan bir dizi.

Bu dizinin Nisan ayında ekrana gelmesi bekleniyor ama ondan önce yayına girecek olan bir başka iddialı yapım ise Son Nefesime Kadar dizisi. Şimdiden tanıtımları ile ilgili çeken dizinin etkileyici hikayesi merak konusu oldu.

Başrolünde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın yer aldıkları Son Nefesime Kadar dizisi için geri sayım başladı. Yayın tarihi net olmasa da iki ayrı tanıtım sıklıkla ekranda yer almakta. Bu da dizinin çok yakın zamanda başlayacağını gösteriyor.

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin tanıtımında, son derece acı bir olay üzerine kurulu. Kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor.

Dizide ayrıca Begüm Birgören, Rojda Demirer gibi başarılı isimlerin yanı sıra genç yıldızlar İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey ve Baran Bölükbaşı da rol almakta.

Tanıtımı izleyenler, Yeşilçay’ın hayat verdiği Mihre’nin hayat hikayesinin ne kadar etkileyici ve derin olduğunu da görmekte. Mihre, küçük bir kasabada yaşamakta ve komiser olarak görev yapmaktadır. Kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adamın hapisten çıkması üzerine tüm dünyası değişen Mihre, oğlu tarafından da terk edilmiştir. Kendi özel hayatındaki problemlerin dışında yaşadığı kasabanın da sorunlarıyla da yakından ilgilenmek isteyen bu güçlü kadının kız kardeşi de alkol tedavisi görmektedir. Hem oğlu hem de kız kardeşi için endişesi ve mücadelesi devam eden Mihre, yaşadığı sorunlarla nasıl mücadele etmektedir?

Son Nefesime Kadar dizisi, BBC yapımı Happy Valley’den uyarlama bir dizi. Çarpıcı bir hikayesi olan dizinin yönetmenliğini Deniz Dikilitaş yaparken, senaryosunu ise Hatice Meryem yazıyor.