Ana sayfa Sosyal Medya Yakında baba olacak Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer için mutfağa girdi

Yakında baba olacak Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer için mutfağa girdi

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en yakışıklı ve başarılı oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile birlikte çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyorlar.

Sosyal medya hesabını çok aktif kullanmayan Kıvanç Tatlıtuğ sık olmasa da arada paylaşımlar yapıyor ve her paylaşımı takipçilerinden yoğun ilgi görüyor.

Zaman zaman farklı uğraşılarla ilgilenen başarılı oyuncu, profesyonel aşçılık eğitiminde dördüncü ayını tamamlamak üzere. Eğitimini başarıyla sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, hünerlerini yaptığı paylaşımla ortaya koydu.

Bugün yayınladığı son paylaşımda mutfağa giren başarılı oyuncu hazırladığı tatlıyla dikkat çekti. Tek tek hamurları açan Kıvanç Tatlıtuğ, hazırladığı tatlıya iç malzemelerini özenle koydu. Son dokunuşları da ustaca yaptığı tatlı dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un hazırladığı elmalı turtaya ilk yorum ise eşinden geldi: “Şekerci mi baban senin?” yazan Başak Dizer’e cevaplar gecikmedi. Hayranlarından gelen bir yorum ise adeta Kıvanç Tatlıtuğ’un aldığı genleri kanıtlar nitelikteydi.

Yakında baba olacak Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer için mutfağa girdi 9
Yakında baba olacak Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer için mutfağa girdi 10

Birçok ünlünün de yorum yaptığı paylaşım sonrasında yakışıklı oyuncunun aşçılığa olan ilgisinde Arda Türkmen’in de katkısının olduğu ortaya çıktı. Arda Türkmen, “Yolun açık olsun kardeşim” derken, Kıvanç Tatlıtuğ’un teşekkür mesajı gecikmedi. “Çok saol Arda. Bu serüvene vesile olan sensin.”

Yakında baba olacak Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer için mutfağa girdi 11