Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar’ın yayın tarihi belli oldu!

Fox TV’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar’ın yayın tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban; üç başarılı oyuncuyu bir araya getiren dizinin ismi Son Nefesime Kadar. Fox TV’nin bu sezon için hazırladığı 12. dizi olduğunu belirtelim ve bundan önce tam 7 dizinin final yaptığını da hatırlatalım.

Nurgül Yeşilçay hayranları geçen yıl aynı kanalda yine bir dram yapımı olan Kefaret’i çok sevmişti. Ünlü oyuncu şimdi yine Fox TV ekranında hayranları ile yine bir dram projesinde buluşuyor. Mihre isimli 46 yaşındaki bir polisi canlandıran oyuncu, yeni tarzıyla hayranlarını yine kendisine hayran bırakacak.

Rojda Demirer, Begüm Birgören, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Baran Bölükbaşı, Bülent Alkış, Ahmet Saraçoğlu, Aysun Metiner gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Son Nefesime Kadar dizisinin yayın günü çarşamba olarak belirlendi. Dizinin ilk bölümü ise 23 Şubat akşamı ekrandaki yerini alacak.

Kanunsuz Topraklar’ın geçen hafta final yapmasının ardından Fox TV, yeni dizisini hafta içi yayınlama kararı aldı. Polisiye türündeki filmin yapımcısı Pastel Film… Deniz Dikilitaş’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin hikayesini ise Hatice Meryem yazdı.

İki çocuğundan birisini kaybeden ve psikolojik sorunlar yaşayan Mihre isimli bir polis karakterinin, bir kayıp vakası ile yaşadığı trajedileri Son Nefesime Kadar isimli yapımda izleyeceksiniz.