Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kalk Gidelim dizisinin Perihan’ı Öznur Ön yeniden dizi setlerine döndü!

Kalk Gidelim dizisinin Perihan’ı Öznur Ön yeniden dizi setlerine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran TRT1’in absürt komedi dizisi Kalk Gidelim’in ekibinde yer alan ve Muğla’nın Yeşilyurt belgesindeki çekimlerde bulunan isimlerden birisi de Öznur Ön olmuştu.

18 Kasım 2017 tarihinde başlayan Kalk Gidelim projesi, 31 Aralık 2020’de final yaptı. 135 bölüm süren dizinini tamamında yer alan Öznur Ön, canlandırdığı Perihan karakteri ile de dikkatleri üzerine çekti.

1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Öznur Ön, hem belediyenin tiyatro atölyesinde hem de Pera Güzel Sanatlar akademisinde hem de Eric Morris Yaratıcı drama atölyesinde oyunculuk eğitimleri aldı. 2006 yılında Arka Sokaklar dizisi ile kariyerine başlayan oyuncu, farklı dizilerde ve sinema filmlerinde yer aldı.

Kalk Gidelim dizisinin Perihan'ı Öznur Ön yeniden dizi setlerine döndü! 7

Kiralık Aşk, Kalp Atışı, Rüya gibi yapımlarda izlediğimiz Öznur Ön, Kalk Gidelim dizisinde de yine etkili performans sergileyen oyunculardan birisi oldu. Bein Connect platformunda dikkat çeken dizilerden oan Hayaller ve Hayatlar’a katılan Öznur Ön’ü Cahide karakterinde izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz’in yer aldığı dizi dört kadının farklı hayatlarını ve hayallerini izleyicilerin karşısına getirecek.

17 Şubat Perşembe akşamı başlayacak olan dizi; hayaller ve hayatın gerçekleri arasındaki sonsuz çatışmayı merkezine alıyor veyaşamın içinden çarpıcı karakterleri ile dikkat çekecek.