Ana sayfa Dizi Haberleri Çarşamba reytingini etkileyecek Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine yeni oyuncu!

Çarşamba reytingini etkileyecek Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine yeni oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk’u çok yakında ekrana getirmeye hazırlanıyor. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk’ün yer alacağı dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Yapımını NTC Medya yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, TV8’de 6 Nisan Çarşamba günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Hazırlıkları son hız süren dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre genç oyuncu Gün Akıncı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle ekrana gelecek. 33 yaşındaki oyuncu daha önce Yasak Elma dizisinde Cem karakterini canlandırmıştı. Aslında bir basketbol oyuncusu olan Gün Akıncı, başrollerinde Fikret Kuşkan, Ebru Aykaç ve Emel Çölgeçen’in yer aldığı Kırlangıç Fırtınası’yla dizi dünyasına adım atmıştı. Annenin Sırrıdır Çocuk, Gün Akıncı’nın üçüncü dizisi olacak.

Çarşamba reytingini etkileyecek Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine yeni oyuncu! 7

Etkileyici hikayesi ve iddialı senaryosu ile ekranlara gelecek olan Annenin Sırrıdır Çocuk’un başrollerini İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker paylaşıyor. Dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturuyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisisinin çarşamba akşamlarının reytingine yeni bir heyecan katması bekleniyor. Çarşamba akşamlarının değişmez hakimi Kuruluş Osman dizisi. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı ATV dizisini bugüne kadar zirvedeki yerinden edebilen olmadı. Dolayısıyla reyting birinciliğindeki yerine çok sağlam bir şekilde oturmuş durumda Kuruluş Osman.

Aynı akşam ekrana gelen Kanal D dizisin Sadakatsiz ise bir zamanlar zirvedeyken iyice listenin altlarına doğru düşmüş durumda. İkinci sezonunda reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayan dizi bu sezon sonunda ekranlara veda edecek.

TRT 1’de çarşamba akşamları ekrana gelen Kara Tahta dizisinin reytingleri ise çok düşük geldi. Dolayısıyla bu durum Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin şansını yükseltiyor.