Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’yi Mucize Doktor ve Kadın dizilerindeki aşk zıplatacak!

Fox TV’yi Mucize Doktor ve Kadın dizilerindeki aşk zıplatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Dikkat ettiniz mi hem Mucize Doktor hem de Kadın dizilerinde toplumsal anlamda çok önemli mesajlar veriliyor. Mucize Doktor’da Taner Ölmez’in başarıyla canlandırdığı otizmli bir bireyin hayatına yönelik önemli mesajlar sunuluyor. Otizme farkındalık kazandırma noktasında büyük bir adım atıldığı ortada.

Savant sendromlu Ali Vefa’nın normal insanlardan farklı olmadığı, otizmli bireylerin de hayata tutunma konusunda farkındalığa ihtiyaçları bulunduğu Mucize Doktor’da çok başarılı şekilde işleniyor.

Bir de aşk konusu var ki Ali Vefa ve Nazlı arasındaki aşk kıvılcımları izleyicilerin merakını daha da artırıyor. Çünkü böyle bir senaryo ilk kez ekranda işleniyor. Otizimli bir erkek ile normal bir kadın arasındaki aşkın nasıl olabileceğine yönelik önemli saptamalar dizi ile sunulacak. Ali Vefa ve Nazlı aşkı, dizi izleyicilerinin merakını da katlayarak artıracak.

Bir de Kadın dizisinde Ceyda ile bacaklarından sakat olan ve tekerlekli sandalyesi ile yaşayan Raif arasındaki aşk kıvılcımları var ki, Fox TV’nin bu iki dizisindeki mesajlar ekranda görmediğiniz konular olarak dikkat çekiyor.

Kanal, bu iki dizideki farklı aşk manzaraları ile reytinglerde zıplama yapacak.

Raif ve Ceyda sahnelerini zaten Kadın dizisi hayranları çok sevdi ve bu ikilinin aşk yaşamasını çok istiyor. Zira bu yeni bir tecrübenin de ekrandan izleyicilere aktarılması anlamı taşıyor.

blank

Raif ve Ceyda’nın özel sahnelerini youtube’daki Kadın dizisinin kanalında bulabilirsiniz.Ceyda ve Raif’in aşkına doğru giden her sahne Kadın dizisi hayranları için çok değerli ve nefes bile almadan izleyecekleri bölümler…

Bu ikiliye bayıldıklarını belirten dizi takipçileri, sahnelerin de artması dileğinde bulundu.