Ana sayfa Güncel Haberler FOXLIFE ile Hafta Sonları Komedi ve Eğlence Dolu Olacak

FOXLIFE ile Hafta Sonları Komedi ve Eğlence Dolu Olacak

tarafından ker_def

İlk günden bu yana dünyanın en sevilen ve en çok izlenen romantik komedi, komedi ve drama dizilerinin yanı sıra ödül törenleri ve gece yarısı şovlarını izleyicilerle buluşturan FOXLIFE, yabancı filmlerle hafta sonu akşamlarına eğlence ve kahkaha katıyor.

Hollywood’un en eğlenceli yapımları her cumartesi ve pazar saat 21.30’da FOXLIFE kanalında izleyicilerle buluşuyor.

Başarılı bir iş hayatının ardından emekli olan ve karısını kaybeden Ben Whittaker, yeni nesil bir e-ticaret şirketinin yaşlılara yönelik sosyal sorumluluk projesi kapsamında şirketin yaşlı stajyerlerinden biri olarak işe başlıyor. Şirket sahibi Jules Ostin yaşı sebebiyle kendisine şüpheyle yaklaşsa da Ben kısa süre içerisinde Jules’un hayatında ne kadar önemli olduğunu ispatlıyor. Nancy Meyers’ın yönetmenliğinde Anne Hathaway ve Robert De Niro’yu beyaz perdede izleyicilerle buluşturan “Stajyer” (The Intern), 1 Haziran Cumartesi saat 21.30’da FOXLIFE kanalında.

Üvey annesinin restoranında bulaşıkçı olarak çalışan Sam, yanlış numaraya gelen bir mesaj üzerine tanımadığı biriyle yazışmaya başlıyor. İkili okulda düzenlenen bir partide buluşmaya karar verse de Sam’in yazıştığı kişinin okulun en havalı çocuğu olduğunu öğrenmesiyle işler karışıyor. Başrollerinde Hillary Duff ve Chad Michael Murray’i izlediğimiz “Bir Külkedisi Masalı” (A Cindrella Story), 2 Haziran Pazar günü saat 21.30’da FOXLIFE kanalında hafta sonuna renk katıyor.

Gaddar tavırlarıyla bilinen bir mafya babası panik ataklar yaşamaya ve durduk yere ağlamaya başlayınca bir psikiyatristi ziyaret etmek zorunda kalıyor. Kişisel hayatında oldukça karmaşık sorunlarla mücadele eden psikiyatrist ise kendini zorlu bir vaka ile karşı karşıya buluyor. Robert De Niro, Billy Crystal, Lisa Kudrow gibi önemli isimlerden oluşan kadrosuyla “Anlat Bakalım” (Analyze This), 8 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.30’da FOXLIFE kanalında.

Kendi halinde bir uyuşturucu satıcısıyken başka bir kaçakçıya borçlanan David, yüklü miktarda uyuşturucuyu ABD-Meksika sınırından geçirmekle görevlendiriliyor. Teslimatı gerçekleştirmek için kusursuz bir plana ihtiyacı olan David, çareyi kendisine sahte bir aile kurmakta buluyor. Başrollerinde Jennifer Aniston, Jason Sudeikis ve Emma Roberts’ın yer aldığı “Bu Nasıl Aile!” (We’re the Millers), 9 Haziran Pazar akşamı 21.30’da FOXLIFE kanalında.

İlk filmdeki kaosun hiç azalmadan sürdüğü ve bir psikiyatrist ile en önemli müşterisi olan mafya babasının hikayesini konu alan devam filmi “Anlatamadım mı?” (Analyze That) ile 15 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.30’da FOXLIFE kanalında ekranlara geliyor.

Babalarının ölümü üzerine kendilerini büyüdükleri evde bulan hayatlarından bezmiş dört kardeş, lafını esirgemeyen anneleri, eşleri, eski sevgilileri ve aşklarıyla dolu bir hafta geçirmek zorunda kalıyor. Çocukluk anıları yeniden canlanan kardeşler yıllar içinde kaybolan bağlarını eğlenceli ve komik bir şekilde yeniden kurmayı başarıyor. Jason Bateman, Tina Fey, Jane Fonda, Adam Driver gibi isimleri bir arada izlediğimiz “Yedi Dayanılmaz Gün” (This is Where I Leave You), 16 Haziran Pazar günü saat 21.30’da FOXLIFE kanalında.

Hollywood’un en prestijli yapımları ve en ünlü yüzlerini bir araya getiren FOXLIFE; D-Smart, KabloTV ve Tivibu platformlarından izlenebiliyor.