Ana sayfa Sosyal Medya Fragmandan bile belli; Barış Arduç, Çukur dizisine çok yakıştı!

Fragmandan bile belli; Barış Arduç, Çukur dizisine çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barış Arduç hayranlarının gönlünde Kuzgun dizisi bir yara olarak kaldı. Geçen sezon başlayan yapımda Burcu Biricik ile Barış Arduç başrolde yer almıştı ve ilk sezonu çok daha iyi geçmemişti. Ancak Kuzgun, hikayesi ve oyunculuk kalitesi ile hak ettiği reytingi alamadan ekrana ikinci sezonun başlarında veda etti.

Hem Barış Arduç’un hem de hayranlarının kalbinde bir yara olarak kaldı, Kuzgun… Ünlü oyuncu 2020 yılında yeniden ekranlarda ve bu sefer 3 sezondur başarıyla devam eden Çukur’a katıldı. Arık Böke Erdenet karakteri ile Çukur dizisine gelen Arduç, 3. sezondan 25.bölümde iddialı bir giriş yapacak. Tam da Arduç’a yakışan bir rol olduğu fragmanlardan bile kendisini belli ediyor.

Arduç’un hayranları daha şimdiden çok heyecanlı olduklarını belirten yorumlarda bulunmakta. Sosyal medyada ünlü oyuncunun hayranlarından destek mesajları artıyor. 16 Mart Pazartesi akşamı Çukur’a yeni bir soluk olacak Barış Arduç…

Sefirin Kızı ve Yasak Elma’nın da güçlü bir pozisyonda bulunduğu Pazartesi akşamları,Çukur’un en büyük gücü hikayesinin hızlı bir şekilde çevirebilmesi, yeni karakterleri ustalıkla yapıma katabilmesi.

Barış Arduç da bu planlamanın yeni kozu konumunda.Oyuncunun başarısı Çukur dizisine çok olumlu etki yapacaktır. Arduç’un diziye çok yakıştığını daha fragmandaki kısa sahneleri bile anlatmaya yetiyor. İşte oyuncunun hesabından paylaştığı fragman:

Çukur S3 EP25 2.Fragman “Ayağa kalkmak için neyi bekliyorsunuz, kardeşler?”