Ana sayfa Dizi Fragmanları Fragmanı gören isyan etti! Sen Anlat Karadeniz dizisinde ayrılık sinyali!

Fragmanı gören isyan etti! Sen Anlat Karadeniz dizisinde ayrılık sinyali!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz- atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 25 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 57. bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizi, uzun süredir takipçilerinin yüzünü bir türlü güldüremiyor!

Yaşanan gelişmeler, diziye yeni katılan karakterler, izleyenleri tatmin etmiyor!

İlk sezondan beri sahiplendikleri Nefes ve Tahir (NefTah) hikayesinin gittikçe başka karakterle gölgelenmesi, dizinin takipçilerini sosyal medyada isyan noktasına getirmekte!

Özellikle Hazan karakterine hiç ısınamayan izleyici, her bölümde sosyal medyadan eleştirilerini yükseltmeye devam ediyorlar.

Dizinin ilk yayınlandığı dönemlerdeki havasını bulamayan takipçiler, hikayeyi kuran senaristlerin ayrılmasından sonra, her fırsatta diziyi eleştirmeye devam ediyor.

Fragmanı gören isyan etti! Sen Anlat Karadeniz dizisinde ayrılık sinyali! 10

İkinci sezonda Erkan Birgören’in yazmaya başladığı senaryoya eleştiriler getiren izleyiciler, 57. bölüm tanıtımını görünce de yine kalayı bastılar!

Mustafa ve Asiye’nin beklenmeyen ayrılığının ardından, Tahir’in Ferhat ile birlikte Hazan’ı Tarık’tan kurtarmaya çalışması, izleyiciye yeni bir heyecan yaratmadı! Hatta Tahir ve Nefes sahnelerinin azlığı nedeniyle tepkiler aldı.

Dizinin 57. bölüm tanıtımında yine Tahir ve Nefes yerine başka karakterleri gören izleyici isyan etti!

En çok da tanıtımın sonunda Nefes’in Tahir’e sarılırken “Allahım sen bizi ayrılıkla imtihan etme” sözleri, ikilinin yeni bölümde yine bir ayrılık yaşayacağı ihtimallerini akıllara getirdi.

İzleyici bu tahmin üzerine sosyal medyada yine tepkilerini dile getirmeye başladılar!

Yeni bölümde bir ayrılık olup olmadığını hep birlikte izleyeceğiz ama bir ihtimalin bile artık izleyicinin tahammülünün ne kadar zorlandığını da göstermekte!

İşte 57. bölüm tanıtımı ve gelen yorumlardan bazıları:

Fragmanı gören isyan etti! Sen Anlat Karadeniz dizisinde ayrılık sinyali! 11

Fragmanı gören isyan etti! Sen Anlat Karadeniz dizisinde ayrılık sinyali! 12

Fragmanı gören isyan etti! Sen Anlat Karadeniz dizisinde ayrılık sinyali! 13