Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisini izleyen, Onur Tuna’ya küfür yağdırdı! Oyuncu bile isyan ediyor!

Mucize Doktor dizisini izleyen, Onur Tuna’ya küfür yağdırdı! Oyuncu bile isyan ediyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz – Ekrana hızlı bir giriş yapan Mucize Doktor dizisi, bu hafta ikinci bölümüyle yine çok konuşuldu.

Taner Ölmez’in otistik bir doktoru oynadığı Mucize Doktor dizisi, sezonun en iddialı işlerinden birisi olduğunu reytingleriyle de göstermeye devam ediyor.

Dizinin kadrosu beğeni toplarken, oyunculuklar da başarılı bulunmakta. Özellikle genç oyuncu Taner Ölmez’in Ali Vefa karakteriyle gösterdiği performans, sosyal medyada övgü dolu yorumlara sebep oluyor.

Ancak bir karakter var ki izleyici kimi zaman ağır sözler ve küfürlerle söylemediğini bırakmıyor!

Kim mi o karakter?

Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra yeni sezonda Mucize Doktor dizisiyle ekranlara dönen Onur Tuna’nın oynadığı Doktor Ferman!

Ünlü oyuncu, karakterine gelen öfkeli yorumları esprili bir dille haklı bulduğunu ifade eden bir instagram paylaşımı yaptı.

Dizide Taner Ölmez’in oynadığı otizmli Doktor Ali Vefa karakterini izleyenler, Ferman doktorun ona neden bu kadar kötü davrandığını anlayamadı.

Onur Tuna’nın Yasak Elma’da oynadığı Alihan karakterine sıklıkla atıfta bulunan izleyiciler “Orada da gıcık ve sinir biriydi, burada da aynı” diyerek Onur Tuna’ya pek çok yorum yaptılar.

Ancak dizinin dün akşam yayınlanan 2. bölümünde anlaşıldı ki Ferman’ın Ali Vefa’ya davranışlarının altında bir başka duygusal durum yatıyor!

Ferman, Adil hocanın “Ali’ye davranışlarının altında başka bir neden mi var?” sorusuna düşünceli bir şekilde “Hayır” yanıtını verse de dizinin son sahnesinde olayın içinde başka bir olay olduğu anlaşıldı.

Ferman’ın gözyaşları içinde bir kişiyle telefonda konuşup “İyi mi, beni sordu mu?” sözleri ve sonrasında ellerini tıpkı Ali Vefa’nın sıklıkla yaptığı gibi birleştirmesi dikkat çekti.

Mucize Doktor dizisini izleyen, Onur Tuna'ya küfür yağdırdı! Oyuncu bile isyan ediyor! 7

Bu sahneden sonra Ferman’ın da bir derdi olduğu, hasta bir yakını, belki oğlu ya da kardeşi olduğu, onun da otizmli olduğu şeklinde kimi tahminler yapılmakta.

Ferman Doktor’un bu büyük sırrı henüz açığa çıkmasa da Ali Vefa’ya tavırlarında bambaşka bir olayın yattığı da anlaşıldı.

Dün akşam yayınlanan bölüm sonrasında yine sosyal medyadan hayli ağır sözler işiten Onur Tuna ise yaptığı bir paylaşımda diziden bir tüyoyu da vermiş oldu.

Tuna, kendisinin de karakterine küfür ettiğini belirterek, Ali Vefa ve Ferman’ın ilerleyen bölümlerde çok sıkı dost olacaklarının da sinyalini verdi.

Onur Tuna, “İzlemeye devam çünkü güzel dostluklar zor sınavlardan geçer” sözüyle izleyiciden biraz sabır beklediğini de iletmiş oldu.

İşte Onur Tuna’nın o paylaşımı: