Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda anne Fulya Zenginer oğlunun yüzünü gösterdi!..

Çiçeği burnunda anne Fulya Zenginer oğlunun yüzünü gösterdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Fulya Zenginer geçtiğimiz günlerde oğlu Milan’ı dünyaya getirdi. İlk kez anne olan oyuncu 15 saat süren normal doğumdan sonra oğlunu kucağına aldı.

Küçük Kadınlar dizisindeki ‘Yeliz’ karakteriyle hafızalarda yer eden Fulya Zenginer ile 2019 yılında  evlendiği grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren mutluluklarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşmışlardı.

Oğlunun doğum haberini verdiği ilk sosyal medya paylaşımının ardından Fulya Zenginer’den oğluyla birlikte yeni bir paylaşım geldi.

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda bu defa oğlu Milan’ın yüzünü de gösterdi. Fulya Zenginerin ana-oğul paylaşımı hayranlarını mest etti. İkilinin fotoğrafına, ‘Çok güzelsiniz’, ‘Duru güzellik’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Çiçeği burnunda anne Fulya Zenginer oğlunun yüzünü gösterdi!.. 7

Fulya Zenginer, ‘Bu sonsuz mutluluğu herkesin yaşaması’ dileğinde bulundu. 3 yıldır herhangi bir projede yer almayan oyuncu hamileliğiyle ilgili sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunuyordu.

Kural bozmayan Fulya Zenginer oğlunu kucağına alır almaz kendisini merak eden hayranlarını instagram hesabından bilgilendirdi ve takipçilerinden dua ederek güzel dileklerde bulunmalarını istedi.

Fulya Zenginer, hamilelik sürecinde yaptığı açıklamada “Zorlandığım şeyler oldu, gerçekten zor ama keyifli ve mutluyum. Hamilelik beni başka bir ruh haline büründürdü” diye konuşmuştu.