Ana sayfa Sosyal Medya Oğluyla ilgili yapılan bir yorum yeni anne Fulya Zenginer’i çıldırttı!

Oğluyla ilgili yapılan bir yorum yeni anne Fulya Zenginer’i çıldırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Küçük Kadınlar dizisinde canlandırdığı ‘Yeliz’ karakteriyle tanınan oyuncu Fulya Zenginer, grafik sanatçısı eşi Küntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri oğullarını, üç ay önce kucaklarına almıştı.

İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Fulya Zenginer şimdilerde tüm vaktini oğluyla ilgilenerek geçiriyor. Hamileyken yaptığı açıklamada, Milan için bakıcı tutmayacağını ifade eden ünlü oyuncu, “Oğlumu bakıcıya emanet edemem. Onu kendim büyüteceğim çünkü her anında, her saniyesinde onun yanında olmak istiyorum” şeklinde konuşmuştu.

Oğluyla fotoğraflarını da sık sık sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, hayranlarından gelen yorumları da takip ediyor. Bir takipçisinin oğluyla fotoğrafına yaptığı yorum Zenginer’i çileden çıkardı.

Oğluyla ilgili yapılan bir yorum yeni anne Fulya Zenginer'i çıldırttı! 7

Ünlü oyuncu bir takipçisinin, “Bu çocuk sanki hiç büyümüyor, zayıf. Neden acaba?” sözlerine, “Eğitimsizliğin verdiği cesaretle birleşen empatisizlik olsa gerek bu… Nerede görsem tanırım. Allah kolaylık versin. Bu kafada yaşamak zor” cevabını verdi.

Ardından bu diyaloğu sosyal medya hesabından paylaşan Fulya Zenginer, bu tarz yorumlar yapan kişilere sitem ederek şunları söyledi; “Düşünmeden yazıp, mama veren anneleri kırdığım için cevabı bu şekilde değiştirdim. Lütfen çocuklarımızın kilolarıyla uğraşmayın. Bizler her gün ‘Acaba sütüm yetiyor mu?’, ‘Bebeğim iyi mi?’, ‘Öyle mi böyle mi?’ diyoruz zaten. Bir bebek büyütme çabası yeterince zorlayıcıyken üzerine bir de böyle cahilce yaklaşımlardan beziyoruz. Kimsenin çocuğuna ‘Sütün yetmiyor, mama mı versen?’, ‘Çocuğun zayıf’ bilmem ne demeyin.”