Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda anne Fulya Zenginer oğlunun kime benzediğini sosyal medyadaki takipçilerine sordu!

Çiçeği burnunda anne Fulya Zenginer oğlunun kime benzediğini sosyal medyadaki takipçilerine sordu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Küçük Kadınlar dizisindeki ‘Yeliz’ karakteriyle hafızalarda yer eden oyuncu Fulya Zenginer geçtiğimiz günlerde oğlu Milan’ı dünyaya getirerek ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı.

Oyuncu ile 2019 yılında  evlendiği grafik sanatçısı eşi Kuntay Tarık Evren mutluluklarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşmışlardı.

Fulya Zenginer’in oğlu Milan bir haftalık oldu. Oğullarıyla birlikte poz veren çift, bu fotoğraf karesini sosyal medyadan paylaşarak Milan’ın kime benzediği konusunda takipçilerinden yardım istediler.

Çiçeği burnunda anne Fulya Zenginer oğlunun kime benzediğini sosyal medyadaki takipçilerine sordu! 7

Fulya Zenginer instagram hesabından yayınladığı fotoğrafa, “Kime daha çok benziyor diyecektik ama Miloşun karnı acıktı. Kuntay&Milan&Fulya. Fotomuzu da babannemiz çekti.” notunu düştü.

Oyuncu Öykü Çelik paylaşıma, ‘Kuntay’a benziyor kaşları sanki’ yorumunu yaparken. Fulya Zenginer’in pek çok takipçiside küçük Milan’ın babasına benzediği yönünde yorumlarda bulundular.

Yaklaşık  15 saat süren normal doğumdan sonra oğlunu kucağına alan  Fulya Zenginerin aile pozu hayranlarını mest etti. Hamilelik sürecinde de sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan oyuncu doğumdan kısa bir süre sonra da paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Anne ile oğlunu keyifli ve sağlıklı gören hayranları Zenginer’in paylaşımlarını beğeni ve yorum yağmuruna tutuyorlar.