Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral, karnı burnunda son pozunda öyle bir isimle yanyana geldi ki herkesi şaşırttı!

Hande Soral, karnı burnunda son pozunda öyle bir isimle yanyana geldi ki herkesi şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci ile evlenen Hande Soral, şu sıralar yakında doğacak olan bebeklerinin heyecanını yaşıyor. Oyuncu çif, çocuklarının cinsiyetinin erkek olacağını ve ismini de Ali koyacaklarını bir süre önce duyurmuşlardı. Hamileliğinin son günlerinde olan Hande Soral, yıllar önce aynı dizide birlikte oynadığı ve hamile olan arkadaşı ile buluşmasından son derece keyifli paylaşımlar yaptı.

Birlikte bir projede yer aldıkları Hande Soral’ın sette oldukları şeklindeki mesajıyla anlaşılan iki oyuncu, yakın zamanda doğum yapacak. Fulya Zenginer ve Hande Soral, 2008-2010 yılları arasında yayınlanan ve ekranın beğeni toplayan dizilerinden olan Küçük Kadınlar’da birlikte rol almışlardı.

Hande Soral, karnı burnunda son pozunda öyle bir isimle yanyana geldi ki herkesi şaşırttı! 8

Kanal D’de yayınlanan dizide Hande Soral Armağan, Fulya Zenginer ise Yeliz karakterlerine hayat veriyordu. Aradan geçen 12 yılın ardından tekrar buluşan ve bu kez hamile olan iki oyuncunun bu halleri, takipçilerini de gülümseten ve mutlu eden bir paylaşım oldu. Soral’ın ‘Sette doğuracaklar’ notu da iki hamile oyuncunun izleyenlere bir sürprizi olduğunu da gösteriyor.

Fulya Zenginer, 2019 yılında 2 yıldır beraberlik yaşadığı Kuntay Tarık Evren ile evlenmişti. Fulya Zenginer’in de karnı burnunda hali, Hande Soral’ın paylaşımlarında ortaya çıktı.

Bu arada Soral, yıllar önce dizideki birlikte pozlarıyla şimdiki hallerini karşılaştırdığı paylaşımıyla da güzel bir nostalji yaşattı.

Hande Soral, karnı burnunda son pozunda öyle bir isimle yanyana geldi ki herkesi şaşırttı! 9