Ana sayfa Sosyal Medya Funda Eryiğit, yeni Netflix projesi ile hayranlarını mest edecek!

Funda Eryiğit, yeni Netflix projesi ile hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Funda Eryiğit, başarılı oyunculuk performansları ile hayranlarına her projesini takip ettirebilen bir oyuncu… En son geçen sezon yer aldığı Son Yaz dizisindeki güçlü oyunculuğu ile göz dolduran Funda Eryiğit, ardından ise tiyatro sahnesine çıktı.

Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer ile birlikte Timsah Ateşi isimli oyunda başrolde yer alan Funda Eryiğit, yeni sezonda gelen birçok teklif arasında ise bir sinema filmini tercih etti. Detayları yeni yeni ortaya çıkan filmin ismi henüz belli olmasa da 2 başrol oyuncusu netleşti… Funda Eryiğit ile Kıvanç Tatlıtuğ buluşması yaşanacak.

Hakan Günday’ın hikayesini yazdığı yeni film projesinin yapımcısının ise Ay Yapım olduğu ortaya çıktı. Onur Saylak da yeni filmin yönetmeni olarak sahne gerisinde olacak. Daha, Şahsiyet ve Uysallar isimli projeleri birlikte hazırlayan Hakan Günday ile Onur Saylak ikilisi, bu sefer yeni proje için bir araya geldi.

Yakında Asos’ta çekimlerinin başlaması planlanan projeye katılarak yeniden setlere dönecek olan Funda Eryiğit, hayranlarını da çok mutlu etmiş oldu. Oyuncu, bu projede Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşacak.

2009 yılından bu yana projelerde görmekte olduğumuz Funda Eryiğit, Karadayı dizisindeki Belgin karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Geçen yıl Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde de başrolde rol alan ve Ruhiye karakteri ile herkesi derinden etkileyen oyuncu, yeni bir Netflix projesini daha kabul ederek, dijital platformun ekran yüzü olmaya devam edecek.