Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisinin akıbetini, istemeden ağzından kaçırdı!

Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisinin akıbetini, istemeden ağzından kaçırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisi, Çukur dizisinin devamı gibi lanse edilerek ekrana gelmeye başladı. Roman mahallesinde geçen hikayesi ile izleyicinin ilk bölümlerde daha çok ilgi gösterdiği ancak giderek bu ilginin düştüğü yapım, ne yazık ki Çukur’un etkisini sürdüremedi!

5 Sezon boyunca ekranda kalan Çukur dizisi, her bölümüyle olay olmuş ve fenomen bir yapım olarak da izleyicinin hafızasına kazınmış bir proje. Çukur ile anılmak Üç Kuruş dizisi için ister istemez bir dezavantaja dönüşmüş durumda. Oysa oyunculukları ve hikayesiyle Üç Kuruş dizisi de kendi ağırlığında konuşturan bir yapım zaten.

Fakat baştan çıtayı yüksek tutunca, beklentiler Çukur’un üzerine kuruldu. Bu durum da Üç Kuruş dizisi için pek de tahmin edilmeyen sonuçlara yol açmış görünüyor! Zira beklenen reytingleri alamayan dizinin, Show TV için İçerde ve Çukur’un etkisini yaratamadığı görülmekte.

Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisinin akıbetini, istemeden ağzından kaçırdı! 19

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora’nın rol aldıkları diziyle ilgili olarak ilginç bir durum ortaya çıktı!

Uraz Kaygılaroğlu, yakın arkadaşları Kaan Yıldırım ve Serkan Çayoğlu ile bir araya geldikleri mekanın çıkışında magazincilere söylediği bir söz ile istemeden de olsa Üç Kuruş dizisinin muhtemel akıbetini ortaya koydu!

Dizide Kartal isimli bir Roman’a hayat veren Kaygılaroğlu, proje için saçlarını sarıya boyatmıştı. İmajını değiştiren
“Projeden sonra böyle devam edecek misiniz?” sorusu yöneltildi.

Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş dizisinin akıbetini, istemeden ağzından kaçırdı! 20

Uraz Kaygılaroğlu ise “Bilmiyorum hoşuma da gitti. Eski fotoğraflarıma bakıyorum, buna da alıştım. Belki bir süre daha kalır. Yazı böyle geçiririm. Bir sonraki işe kadar.” yanıtı ile adeta Üç Kuruş dizisinin sezon sonunda biteceği ihtimalini ortaya çıkarmış oldu!

Farkında olmadan söylediği sözler, dizinin ancak bir sezon ekranda kalma olasılığını gösteriyor! Show TV’nin İçerde ile başlattığı ve Çukur ile sürdürdüğü Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni fenomen dizisi süreci, Üç Kuruş ile devam edemiyor!

Reytingleri pek de bekleneni vermeyen Üç Kuruş dizisinin, sezon sonunda final yapacağı dillendiriliyordu kulislerde. Uraz Kaygıloroğlu da yaz aylarını sarı saçlarıyla geçirip bir sonraki projesine kadar imajını değiştirmeyeceği sözleriyle, kulislerdeki final söylentilerini hızlandırmış oldu!