Ana sayfa Dizi Haberleri İçimizdeki Ateş dizisinin kadro tercihi Kardeşlerim dizisinin stratejisini hatırlatıyor!

İçimizdeki Ateş dizisinin kadro tercihi Kardeşlerim dizisinin stratejisini hatırlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçimizdeki Ateş dizisinin hikayesi ve oyuncu kadrosunun bir farkı var! atv ekranında yakında izleyicilerle buluşması beklenen İçimizdeki Ateş isimli dizinin detayları ortaya çıkmaya başladı… Bu dizinin farkı diğer birçok yazlık diziye nazaran gençlere daha çok hitap etmesi olacak… Fabrika Yapım tarafından titizlikle hazırlanmakta olan dizide başrollerde Atakan Hoşgören ile İpek Filiz Yazıcı bir araya geldi.

İki genç oyuncu da son dönemin dikkat çeken isimlerinden ve İçimizdeki Ateş dizisiyle de yaz döneminde en çok konuşulan dizi çiftlerinden birisi olacak gibi görünüyor. Ayrıca dizide genç isimlerin yanı sıra daha tecrübeli oyuncular da bir araya geldi. Aslında bu yönüyle Kardeşlerim dizisini de hatırlatan bir oyuncu kadrosu kurulmuş oldu. atv’nin çok başarılı iki sezon geçiren Kardeşlerim dizisinde de genç oyuncular öne çıkmasına rağmen, tecrübeli isimler de dizinin omurgasının sağlam olmasını sağladı. Benzer bir tablo İçimizdeki Ateş dizisinin kadrosunda da gözüküyor.

Kardeşlerim dizisinde de Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran kadronun genç isimleri ve rolleri ile de hikayenin sürükleyici isimleri oldular. Benzer bir durum İçimizdeki Ateş dizisinin başrol oyuncuları Atakan Hoşgören ve İpek Filiz Yazıcı için de geçerli olacak gibi gözüküyor…

İçimizdeki Ateş dizisinin kadro tercihi Kardeşlerim dizisinin stratejisini hatırlatıyor! 7

Ege karakterinde Atakan Hoşgören ile Hale olarak İpek Filiz Yazıcı’yı izleyeceğimiz yeni dizide başrollerde Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, Gizem Arıkan gibi önemli isimler de bulunuyor. Kardeşlerim dizisindeki gibi İçimizdeki Ateş dizisinde de hem genç isimler hem de daha tecrübeli oyuncular ile karma bir kadro oluşturulmuş.

Dizide ön planda yer alacak olan Mert Karaman karakterini ise Demirhan Demircioğlu’nun canlandıracağı ortaya çıktı. Tülin karakterinde Ceren Benderlioğlu, Bahar olarak Gizem Arıkan ve Doğan karakteriyle de Burak Sevinç hikayede etkili isimler olarak öne çıkacak.

Hafta içinde çekimlerinin başlaması beklenen İçimizdeki Ateş’in hikayesini; Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Özlem Elginöz yazıyor. Dizide 4 gencik etkileyici hikayesini izleyeceksiniz. Yönetmen olarak Murat Onbul dizinin başında bulunacak.

atv’nin hazırlıklarını sürdürdüğü diğer dizisi Sevmek Zamanı isimli projede İlhan Şen ve Deniz Işın buluştu. Bu ikilinin de yaz döneminde sosyal medyada büyük etkileşim yaratması bekleniyor. atv’nin iki yazlık projesinin de yakın zaman içinde sosyal medyada fazlasıyla gündeme gelmesi bekleniyor.