Ana sayfa Dizi Haberleri Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova ile çok özel bir dönüş yapacak!

Furkan Palalı, Bir Zamanlar Çukurova ile çok özel bir dönüş yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Ünlü oyuncu Furkan Palalı, romantik komedi rollerinde çok başarılı olduğunu No: 309 ve ardından da Benim Tatlı Yalanım dizilerinde sergilemişti. Yüksek enerjisi ve rolü farklı bir hava katması ile bilinen oyuncu, yeni sezonda bambaşka bir projede bulunacak.

atv ekranında yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Nazan Kesal ile birlikte Furkan Palalı da yer alacak. İddialı isimleri buluşturan ve ekranın en özel yapımlarından birisi olan dizi, 2 sezondur başarıdan başarıya koştu. Furkan Palalı da bugüne kadar rol aldığı projeler arasında en önemli işlerinden birisine başlayacak. Bir Zamanlar Çukurova, ünlü oyuncunun dram yönünü daha net şekilde ortaya çıkartacaktır ve başarılı olacağına yönelik de bir şüphe yok. Furkan Palalı hayranları heyecan ve merakla yeni sezonu bekliyor.

Adana’da çekilen dizinin başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış,Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık başrollerde bulunuyor. Diziye geçen sezon da Esra Dermancıoğlu katılmış ve hikayede önemli bir değişimin yaşanmasını sağlamıştı.

Ağustos ayı itibari ile yeniden sete çıkacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine yapılan Nazan Kesal ve Furkan Palalı transferleri hikayenin de bambaşka noktalara taşınacağının işareti. Dizi, 3. sezonda yine izleyicilerini ekranda tutmayı başaracaktır. Ayrıca Mucize Doktor’un geçen sezon ki kadar yüksek reytinglerle elde edip edemeyeceği de takip edilecek.

Bir Zamanlar Çukurova, Eylül ayında başlaması beklenen 3. sezonunda güç kaybetmek bir yana güç kazanır ise şaşırmamak lazım.