Ana sayfa Kadın Haberleri Füsun Demirel, pazarda tezgah açtı, ikinci el kıyafet satıyor

Füsun Demirel, pazarda tezgah açtı, ikinci el kıyafet satıyor

tarafından zk zk

Füsun Demirel, pazarda tezgah açtı, ikinci el kıyafet satıyor 7

Tezgâhta fotoğraf

-Hayranlarınız nasıl karşılıyor tezgâhın başında olmanızı?
Aslında ben hep çarşıda pazardayım. İnsanlarla hep iç içeyim. Görenler önce şaşırıyorlar. Ardından seviniyorlar. Fotoğraf çektiriyorlar. 10 yıl boyunca TÜYAP Kitap Fuarı’nda stand açmıştık. Bu ilgiliyi orada da yaşamıştım. Şu an o günlere benzer günler yaşıyorum. Bundan keyif alıyorum.

Sezonda tiyatro

-Önümüzdeki sezon için yeni bir projeniz var mı? Tezgâhınız ne olacak?
Beni yaşatan şey tiyatro. “Aşk Dersleri” oyunu devam edecek. İstanbul içinde ve tüm Türkiye’de turneye çıkacağız. Biz bir yerde durup seyircinin gelmesini beklemeyip seyircinin olduğu her yere gitme yolunu seçiyoruz. Bir tane Dario Fo uyarlaması üzerinde çalışıyorum. Onda bir sürpriz olacak. Bir iki sinema filmi var. Birini bitirdim. Eylül ve ekim ayına kadar üç sinema filmi bitmiş olacak. Asıl işimi yaparken pazara çıkamayacağım.

‘Sembolik bir kazanç’

-Çalışma saatleri, kazanç nasıl?
06.30’da tezgâhımı açıyorum. Akşam ise 19.30 gibi topluyorum. Tezgâhımda en pahalı ürün 10 TL. Zaten daha pahalı olması mümkün değil çünkü ikinci el eşyalar. Bugünkü kazancımı henüz saymadım. Ne kazandıysam torbama atıverdim. Çocuklarım yardım ediyor. Bugün kızım kitap sattı. Onların hayatı öğrenmesini istiyorum çünkü çocuklara ne isterlerse veriyoruz. Hayatı öğrensinler, paranın kolay kazanılmadığını bilsinler istiyorum. Zaten kazanılan para sembolik. Hayatımızda dönüşümler yapacak bir para değil. Kazandığım parayı da yine kendi çocuklarımın ufak tefek ihtiyaçlarına harcıyorum.

Kaynak: Cumhuriyet