Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisinden beklenen haber geldi!

Ve Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisinden beklenen haber geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yeni ve iddialı dizi Kızılcık Şerbeti’nin yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Senaryosunu ise Melis civelek ve Zeynep Gür yazıyor. Show TV’nin kadrosu ile dikkatleri çeken dizisinin yönetmenliğini Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç üstleniyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin hazırlıkları bir süredir devam ediyordu. Sonunda beklenen haber geldi!

Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu’nun yer aldıkları ve kadrosunda usta oyuncular Füsun Demirel ile Settar Tanrıöğen de bulunduğu Kızılcık Şerbeti dizisi, uzun süredir medyanın gündemine geliyor. Dizinin kadrosunun tamamlanması ve hazırlıklarının da bitmesiyle birlikte çekimlerine de dün itibari ile başlandı!

Show TV’nin iddialı yapımları arasında olmayı hedefleyen Kızılcık Şerbeti’nde iki farklı dünya görüşü olan ailelerin çocuklarının mutlulukları için hayatlarını birleştirmek zorunda kalmaları anlatılıyor. Sosyal açıdan farklı ailelerin bir araya geldiklerinde karşılaştıkları zorlukları, ilişkilerin sonraki gelişimini ve karşılıklı anlayış sürecinde neler olduğunu ortaya koyan hikayeler sunulacak.

Diziye özellikle Sıla Türkoğlu hayranlarının özel bir ilgisi bulunuyor! Aylardır sosyal medyada oyuncunun yeni dizisi ile ilgili bilgileri paylaşarak desteklerini de gönderiyorlar. Emanet dizisindeki başarılı oyunculuğu ile tanınan ve sezon finalinde yaşanan gerginlik sonrası ayrılan Sıla Türkoğlu, bu kez Kızılcık Şerbeti ile ekrana dönme hazırlığı yapıyor.

Ve Show TV'nin Kızılcık Şerbeti dizisinden beklenen haber geldi! 8

Barış Kılıç’ın en son Yasak Elma dizisi ve ömrü kısa süren Kayıp Şehrin Masalı dizilerinin ardından yeniden ekrana dönüşü de merakla beklenmekte. Evrim Alasya da özellikle son dönemde Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Meliha karakteri ile gönülleri yeniden fethetmişti ve uzun yıllar da bu dizideki oyunculuğu ile hatırlanacak.

Ayrıca Akrep dizisindeki performansı ile de büyük beğeni toplayan Alasya, Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekrana dönüyor. Kadrosunda Settar Tanrıöğen ve Füsun Demirel gibi iki usta oyuncunun da yer alıyor olması, Kızılcık Şerbeti dizisinin iddiasını da büyütmekte.

Ve Show TV'nin Kızılcık Şerbeti dizisinden beklenen haber geldi! 9

Setten son gelen bilgilerle birlikte izleyici şimdi daha bir heyecan içinde! Dizinin çekimlerinin başladığı resmi sosyal medya kanallarından da duyuruldu. Çekimlerin başlaması ile birlikte dizinin Ekim ayının ikinci haftası gibi ekranda olması bekleniyor…