Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Netflix dizisi Zeytin Ağacı ekibi ilk bölüm şerefine bir araya geldi!

Yeni Netflix dizisi Zeytin Ağacı ekibi ilk bölüm şerefine bir araya geldi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Tuba Büyüküstün’ü uzun bir aradan sonra hayranlarına kavuşturacak yeni Netflix dizisi için geri sayım sürüyor. 28 Temmuz’da vizyona girecek dizinin oyuncuları, ilk bölümü seyretmek üzere bir araya geldi.

En son Sefirin Kızı dizisiyle ekrana gelen Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı ve çekimleri geçen yaz tamamlanan Zeytin Ağacı isimli dizinin yayın tarihi nihayet açıklandı. Sekiz bölümden oluşan dizi 28 Temmuz’da Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Dizinin yayını için geri sayım sürerken oyuncular ilk bölümü hep birlikte izlemek üzere bir araya geldi. Maçka’daki bir otelde gerçekleşen buluşmaya Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Seda Bakan, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu, Boncuk Yılmaz, Serkan Altunorak ve Füsun Demirel katıldı. Ekip dizileri Zeytin Ağacı’nın ilk bölümünü keyifli bir şekilde seyretti.

Yeni Netflix dizisi Zeytin Ağacı ekibi ilk bölüm şerefine bir araya geldi! 7

Sekiz bölümden oluşan dizinin konusu şöyle: Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olur.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği dizi çok uzun süredir özellikle Tuba Büyüküstün hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Dizinin çekimleri bir yıl önce Ayvalık’ta gerçekleştirilmişti.