Ana sayfa Dizi Fragmanları Gaddar dizisi 11. yeni bölümde Dağhan için büyük bir kalabalık birlik oluyor!

Gaddar dizisi 11. yeni bölümde Dağhan için büyük bir kalabalık birlik oluyor!

tarafından ker_def

Gaddar isimli dizinin 11. yeni bölümü izleyicilerle 29 Mart Cuma akşamı buluşacak. Çağatay Ulusoy ile Sümeyya Aydoğan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde neler olacağı merakla bekleniyor.

İşte Gaddar isimli dizinin 11. yeni bölümünden detaylar: Yağmur anlık bir öfkeyle Ekber’e ateş edince olaylar karışır. Yaptığı bu hata sonucu Enver ile arasında bir sürtüşme yaşanır.

Dağhan Gürkan’ın onun açığını yakalamasıyla ve Ali’nin de şikâyeti üzerine karakola alınır. Büyük bir kalabalık Dağhan’ı bu suçtan aklamak için karakolun önünde toplanıp birlik olur.

Ekber, güvenini yeniden kazanması için Kurt’a son bir şans verir fakat bu şans Kurt için zor bir sınava dönüşür. Ekber, Dağhan ve Enver’e daha büyük bir darbe vurabilmek için acımasızlığı ile nam salmış Zakkum Kardeşleri onların karşısına koymayı planlar.

Enver, Zakkum Kardeşlerin piyasaya çıkması üzerine tüm iş yollarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Dağhan da Cezmi Zakkum ’un zarar verdiği bir kadını kurtarmak isterken kardeşlerin radarına takılır.

Enver ve Dağhan birlik olup bu kardeşlere karşı koymanın yollarını ararken Dağhan bu kez farklı bir şekilde çözmeye karar verir. Ancak bu karar onu dönülmez bir hataya sürükler. Dağhan’ın olaylar sırasında yaralanmasıyla Aydan ve Leylâ onun için seferber olur.

Ekber Oya’nın ona rest çekmesinden çok etkilenir ve görüşmek için ısrarcı olur. Ancak Oya kızının başına gelenlerden sonra Ekber’le ilişkisine set koymaya kararlıdır.