Ana sayfa Sinema Gamonya geliyor! Ahmet Rıfat Şungar ve Burcu Altın çocukları mutlu edecek!

Gamonya geliyor! Ahmet Rıfat Şungar ve Burcu Altın çocukları mutlu edecek!

tarafından ker_def

BKM imzalı sezonun en iddialı çocuk filmi ‘Gamonya: Hayaller Ülkesi’, rengarenk dekoru, eğlenceli şarkıları ve özel efektleri ile minik sinemaseverleri kendine hayran bırakmaya hazırlanıyor.

10 Ocak tarihinde gösterime girecek ‘Gamonya: Hayaller Ülkesi’, özellikle sevimli perileri ile sihirli atmosferiyle adından söz ettirecek. Kadrosunda ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ oyuncularına Ali Uyandıran, Burcu Altın ve genç kuşağın başarılı isimlerinden Ahmet Rıfat Şungar gibi isimlerin eşlik ettiği film, Gamonya dünyasının kapılarını açan perileriyle de çocuk izleyicilerin kalbini fethedecek.

Hikayede kilit rol üstlenen perileri ikiz kardeşler İkra-İlknur Külahlıoğlu canlandırırken, perilerin filmde gerçek birer peri gibi görünmesi için dünya standartlarında özel efekt çalışmaları yapıldı.

Dillere pelesenk olacak şarkıları ve heyecan dolu aksiyon sahneleriyle de dikkat çeken ‘Gamonya: Hayaller Ülkesi’, 10 Ocak Cuma günü seyirciyle buluşacak.

Çekimleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda kurulan sette gerçekleştirilen ‘Gamonya: Hayaller Ülkesi’nin yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop oturuyor.

GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ
Yapımcı: Necati Akpınar
Yönetmen: Tuğçe Soysop
Senaryo: Murat Kepez, Uğur Güvercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagihan Cemcir, Onur Ümit, Pelin Serin
İdari Yapımcı: Cansu Akbel
Uygulayıcı Yapımcı: Erkan Gültekin
Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutlar
Oyuncular: Berat Efe Parlar, Eda Döğer, Alperen Esmer, Zeynep Ilgın Çelik, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Arda Taşarcan, Duru Hoşver, Arda Şahin, Ceren Reis, Defne Erşen, Berkecan Akkaya, Nehir Gökdemir, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu, Ali Uyandıran, Burcu Altın ve Ahmet Rıfat Şungar
Vizyon tarihi: 10 Ocak 2020