Ana sayfa Dizi Fragmanları Gani Müjde, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin tarihini önce paylaştı sonra hemen sildi!

Gani Müjde, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin tarihini önce paylaştı sonra hemen sildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği yeni dizi Gelsin Hayat Bildiği Gibi çok yakında Show TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Dizi için son hazırlıklar tamamlanırken senaristi Gani Müjde yayın tarihini sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak çok kısa süre sonra sildi.

Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait Gelsin Hayat Bildiği Gibi; büyük bir değişim yaşayarak öğretmen olan Sadi Payaslı’nın Karabayır Lisesi’nde yolunun kesiştiği ıslah evinden gelen beş gençle birlikte yaşadıklarının etkileyici hikayesini anlatacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yayını için gün sayılırken ilk bölüm tarihi hala açıklanmadı. Dizinin senaristi Gani Müjde, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dizinin ilk bölümünün 21 Temmuz’da yayınlanacağını duyurdu. Ancak Müjde bütün oyuncuları etiketlediği ve “21 Temmuz’da yayındayız” cümlesiyle yaptığı paylaşımı kısa süre sonra sildi. Dizinin yayın tarihi ise 21 Temmuz Perşembe olarak netleşti.

Gani Müjde, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin tarihini önce paylaştı sonra hemen sildi! 7

Sıra dışı konusuyla dikkat çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler yer alıyor.

Dizinin kısa süre önce paylaşılan ilk tanıtımı izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Dizide Ertan Saban’ın hayat verdiği Sadi Payaslı, sarsılmaz adalet duygusu ile ıslah evinden gelen ve hayata bir sıfır geride başlamış bu gençlere kol kanat gerecek. Sadi Payaslı, muhtemelen önümüzdeki günlerin yeni fenomen karakteri olacak.

Show TV’nin sosyal medyadan yaptığı duyuruda dizinin ilk bölümünün 21 Temmuz Pazartesi akşamı ekranda olacağı resmen duyuruldu.

En son Netflix’te yayınlanan Yakamoz-S245 dizisinde canlandırdığı rolle hayranlarının karşısına çıkan Makedonyalı oyuncu Ertan Saban, son dönemin en sevilen oyuncularından biri. Ertan Saban canlandırdığı sert karakterlerle çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor.