Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Oktay Kaynarca’dan genç oyunculara ders niteliğinde sözler!..

Usta oyuncu Oktay Kaynarca’dan genç oyunculara ders niteliğinde sözler!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ATV ekranında izleyiciyle buluşan Oktay Kaynarca önümüzdeki kış sezonunda yine aynı kanalda karşımıza çıkacak.

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam şimdiden büyük bir merak uyandırdı. Setten gelen ilk fotoğraflar ise bu merakın iyice katlanmasına neden oldu.

Önümüzdeki kış sezonunda ATV’de ekrana gelecek Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çekimleri nihayet başladı. Tüm set ekibi ilk bölümün çekimi için kamera karşısına ve arkasına geçti. Şimdi hem Oktay Kaynarca hem de hayranları için büyük bekleyiş başladı.

Oktay Kaynarca, yeni dizisi ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Usta oyuncu paylaşımında adeta genç oyunculara ders niteliğinde olan şu ifadeleri kullandı; “Ben işime sadece iş olarak bakmam yolculuk ve yaşam biçimi olarak bakmışımdır hep ve her yolcuğa başlarken sevdiğim laftır ‘Su gibi aksın’ Ben Bu Cihana Sığmazam yakında.”

Usta oyuncu Oktay Kaynarca'dan genç oyunculara ders niteliğinde sözler!.. 8

Yeni dizinin konusuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Hikayeyle ilgili hiçbir ipucu yok. Ancak setten gelen ilk fotoğraflar dizide çatışma sahnelerinin olacağını gösteriyor. Set fotoğraflarında Oktay Kaynarca asker kıyafetleri içinde ve elinde makineli tüfekle görülüyor.

Usta oyuncu Oktay Kaynarca'dan genç oyunculara ders niteliğinde sözler!.. 9

Ben bu Cihana Sığmazam dizisi Oktay Kaynarca için çok özel bir yere sahip. Çünkü Kaynarca bu kez karşımıza sadece oyuncu değil aynı zamanda yapımcı olarak da çıkıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcılığını, Oktay Kaynarca’nın ortaklarından biri olduğu Güzel Adamlar yapıyor.

Ben bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca’nın partneri olarak Pelin Akil’i izleyeceğiz. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin dikkat çeken oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor: Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Mina Derman, Ali Seçkiner Alıcı, Burcu Binici, Batuhan Sezer, İnanç Konukçu, Pelin Uluksar, Ragıp Savaş, Hakan Karahan, Erkan Sever, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Selçuk Kılıç, Umut Mirza, Değer Alp, Aslı Sevi, Melisa Duru Ünal, Ömer Kurt, Ziya Kürküt, Ahmet Yıldırım, Tanıl Yöntem, Doruk Öztürk…