Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu imajını yeniledi! Bu imaj çok tanıdık!

Burçin Terzioğlu imajını yeniledi! Bu imaj çok tanıdık!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Ekrana en son Yalancı dizisi ile gelen oyuncu Burçin Terzioğlu. Sezon başında yayınlanmayan başlayan dizide Salih Bademci ile başrolü paylaştı.  Show TV’de ekrana gelen dizide bir taciz olayı anlatılıyordu. Konusu itibariyle de cesur bir diziydi ancak beklenen ilgiyi görmeyince 10. bölümde final yapmıştı.

O günden bu yana ekranlardan uzakta olan oyuncu Burçin Terzioğlu imajını yeniledi. Ünlü oyuncu bir süredir kahverengi olan saçlarının rengini kızıla boyattı.

Yeni imajını instagram hesabından paylaşan oyuncunun yenilenen görüntüsü hayranlarından tam not aldı. Burçin Terzioğlu fotoğrafa, ‘Yine yeni yeniden’ notunu düştü.

Burçin Terzioğlu imajını yeniledi! Bu imaj çok tanıdık! 7

Burçin Terzioğlu’nun yeni görüntüsü bazı hayranlarına yıllar önce rol aldığı Poyraz Karayel dizisindeki karakterini hatırlattı.

Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli ile başrolü paylaştığı Poyraz Karayel adlı dizide ‘Ayşegül Umman’ karakterini canlandırmıştı. Oyuncunun saçları o dönemde kızıldı. Terzioğlu’nun bazı hayranları fotoğrafın altına, ‘Ayşegül geri döndü’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Burçin Terzioğlu’nun hayranları, onun yeniden ekrana dönmesini sabırsızlıkla bekliyor. Oyuncu geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada;“Dinlendim, şimdi tam zamanı. Okuyorum, görüşmeler var. İşlere karar vereceğiz. Stresli bir dönem ama keyfim yerinde” açıklamasını yaptı.

Yaz döneminde tatil yaptıktan sonra sezonda ekrana dönme niyeti olduğunu belirten Burçin Terzioğlu, bunun için de gelen projeleri etraflıca değerlendirdiğini  televizyon dizilerinde yer almayı arzu ettiğini ifade ederek, “Tabii ki düşünüyorum, görüşmeler safhasındayız, netleşince haberiniz olacak” diyerek yeni bir müjdenin de yolda olduğunu belirtti.