Ana sayfa Sosyal Medya Geçen yıldan çok çok iyi! Murat Yıldırım, Ramo yeni sezonu için iddialı konuştu…

Geçen yıldan çok çok iyi! Murat Yıldırım, Ramo yeni sezonu için iddialı konuştu…

tarafından ker_def

Show TV’de Esra Bilgiç ile birlikte Ramo dizisinde başrol oynayan Murat Yıldırım, yeni sezon için diziyle ilgili iddialı bir çıkış yaptı. Oyuncu, bu yılın geçen yıldan çok daha iyi olacağı sözleriyle dizinin takipçilerini iyice meraklandırdı. Bilindiği gibi Ramo dizisi geçtiğimiz yıl Adana’da çekiliyordu. Ancak diziden ayrılanlar olurken, dizinin hikayesi de değişti ve yeni sezonda İstanbul’da çekilmeye başlanan dizi, artık bambaşka bir hikaye ile ekranlara geleceğinin sinyalini ilk tanıtımıyla verdi.

Dizide Ramo karakterini oynayan Murat Yıldırım, uzun zamandır dizilerde yoktu. Yeni dizisiyle ekrana hızlı bir giriş yapan oyuncu Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye verdiği röportajında Ramo dizisinin geçtiğimiz yılın çok üstünde olacağını ifade etti ve “Kolay kolay söylemem ama gerçekten izleyiciyi iyi bir sezon bekliyor” diyerek heyecanı arttırdı.

Uzun yıllardır televizyon ve sinema projelerinde yer alan oyuncu, deneyim kazandıkça yaptığı işin daha iyisini yapmak ciddiyetinde olduğunu ifade etti ve önce iyi bir senaryo sonra da enerjisi güzel bir ortama ihtiyaç duyduğunu ve bunun da Ramo dizisinde olduğunu belirtti.

Ünlü oyuncu, röportajıyla ilgili bilgiyi sosyal medya sayfasından aşağıdaki şekilde paylaşarak takipçilerini de bilgilendirdi. Bir projeyi seçerken önce senaryoya inanması gerektiğini de aktaran oyuncu, kendisinin inanırsa izleyiciyi de inandırabileceği projeleri seçtiğini ifade etti. Oyuncu “Kendimi izlerken etkilenmeliyim” diyerek role hazırlık yapmayıp anı yaşadığını da sözlerine ekledi…

Sevgili Hakan Gence ile yaptığımız keyifli Pazar röportajından @hakangence… İyi Pazarlar… @jiyankizilboga @sennurrsuzen

Geçen yıldan çok çok iyi! Murat Yıldırım, Ramo yeni sezonu için iddialı konuştu... 7