Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti o güzelim saçlar! Aybüke Pusat imajıyla şaşırttı, açıklamasıyla üzdü…

Gitti o güzelim saçlar! Aybüke Pusat imajıyla şaşırttı, açıklamasıyla üzdü…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Söz dizisinde oynadığı Bahar karakterinin ardından yıldızı parlayan Aybüke Pusat, daha sonra Furkan Andıç ile oynadığı Fox TV’nin Her Yerde Sen dizisinde rol almıştı. Romantik komedi dizisiyle beğeni toplayan oyuncu, dizinin 2019 Kasım ayında sona ermesiyle ekranda başka bir projede yer almamıştı ancak sürpriz bir projede ortaya çıkmıştı.

Oyuncu, tatil dönüşü İstanbul’da magazincilere kısa bir röportaj verdi. Tatil yapmaya ancak fırsat bulduğunu söyleyen Aybüke Pusat, biraz rahat etmek için uzun saçlarını küt şekilde kısa kestirmiş. Pusat’ın “Ancak fırsat buldum tatil yapmaya” diyerek yeni bir proje için şu anda bir netlik olmadığını söylemesi de onu ekranda görmek isteyen hayranlarını üzecek bir açıklamaydı.

Gitti o güzelim saçlar! Aybüke Pusat imajıyla şaşırttı, açıklamasıyla üzdü... 7

Ancak oyuncu, Her Yerde Sen dizisinin ardından ekranda olmasa da aslında bir dizide rol almıştı. Netflix için çekilen 50m2 isimli dizide oynadı. Dizinin 2020 yılı içerisinde iki sezon olarak yayınlanması planlanıyor. Yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı orjinal Türk komedi dizisinin senaryosunu Burak Aksak kaleme aldı.

Aybüke Pusat dizinin çalışmaları nedeniyle de tatile geç çıkabilmişti. Yeni sezonda dijitalde mi yoksa ekranda mı olacağıyla ilgili soruya “Bunu hiç düşünmedim. Tam tatil kafasındayım. Hiç böyle şeylere hem zaman ayırmıyorum hem bakmıyorum” yanıtını verdi.

Hayranlarının bir televizyon dizisinde görmek istediği oyuncu, henüz bir projesi olmadığını da “Bakalım bilmiyorum, şu an bir plan yapmadım. Biraz daha akıştayım diyebiliyorum. O yüzden emin değilim yani ne yapmak istediğimle ilgili” sözleriyle ortaya koydu.

Oyuncunun röportaj boyunca maskeli olması ve çıkarmaması da Covid 19 konusundaki dikkatini ortaya koyuyor.

tv100’de yayınlanan o röportajın bir kısmını aşağıda görebilirsiniz…