Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizisine iki sürpriz isim daha katıldı…

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizisine iki sürpriz isim daha katıldı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Ekranın iki sevilen yüzü yeni bir diziyle dönüyor. Özcan Deniz, 4 sezon boyunca İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı Faruk karakteriyle izleyicinin gönlünde bir kez daha taht kurmuştu. Aslı Enver ile ekran uyumu tutan oyuncunun dizisi, büyük beğeniyle izlendi ve geçtiğimiz yıl ekrana veda etti. Bu sezon dizi yapmak yerine müzik çalışmalarına ağırlık veren Özcan Deniz, bu kez kendisinin de yapım ayağında bulunduğu bir projeyle dönüyor.

Deniz’in yeni dizisinin ismi ‘Seni Çok Bekledim’ olacak. Özcan Deniz bu kez ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisindeki Nefes karakteriyle 3 sezon ekranda yer alan ve oyunculuğuyla övgüleri toplayan İrem Helvacıoğlu ile kamera karşısına geçiyor. İkilinin ekran önündeki uyumları şimdiden merak konusu olurken, diziye yeni isimlerin dahil olduğu haberleri de gelmekte.

Daha önce ikiliye dizide Caner Şahin ve İlhan Şen’in de eşlik edeceği öğrenilmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş, iki güçlü ismin daha dizide yer alacağını paylaştı sosyal medya hesabından. Bu bilgiye göre, usta oyuncular Mustafa Uğurlu ve Durul Bazan da ‘Seni Çok Bekledim’ dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yeni dizisine iki sürpriz isim daha katıldı... 8
Mustafa Uğurlu

Şahin Altuğ’un yönetmenliğini yapacağı dizinin çekimleri henüz başlamadı. Hazırlıkları süren dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Özcan Deniz, dizide oynamanın yanı sıra Skala Medya ile birlikte diziyi hayata geçiren isimler arasında. Deniz, Seni Çok Bekledim dizisinin proje tasarımlarını da kendisi yürütüyor.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun yeni dizisine iki sürpriz isim daha katıldı... 9

Durul Bazan