Ana sayfa Dizi Analiz Gecenin Ucunda dizisi 5. bölümde Macide, Kazım’ın sırrını öğrendi!

Gecenin Ucunda dizisi 5. bölümde Macide, Kazım’ın sırrını öğrendi!

tarafından ker_def

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı ‘Gecenin Ucunda’ 2 Kasım Çarşamba akşamı beşinci bölümüyle ekrana geldi.

‘Gecenin Ucunda’ 5. bölümünde yaşananlar şöyle: Ahmet ve Nermin’in baskınıyla neye uğradığını şaşıran Macide’nin tepkisi ağır oldu. Kazım da ikiliye fena çıkıştı. Ahmet hastaneye giderek Korkut’u gerçeği Macide’ye söylememesiyle ilgili tehdit etti.

Nermin, Macide’den özür dilemeye gitti ancak asıl amacı Macide’nin telefonuna program yükleyerek nerede olduğunu takip etmekti. Nermin aynı programı Kazım’ın telefonuna da yükledi.

Vedat ve Handan ilişkisinden haberdar olan Kazım, Vedat’ın istifasını engellemek için bir plan yaptı ve Macide’den Handan’ın yerini öğrendi. Kazım ve Macide ikilinin yanına gitti.

Kazım, Vedat’ın karısını da getirince ortalık iyice karıştı. Vedat, Handan’dan ayrılmayı kabul etmediğini söyledi. Öfkeden gözü dönen karısı Vedat’ı bıçakladı!

Dönüşte Kazım, Macide’nin otelinin kapısında atak geçirince, Macide dinlenmesi için onu odasına çıkardı. Ahmet’in gece kulübü işinin başına geçmesini bir türlü kabul etmeyen Cihangir, Ahmet’i alt etmek için tüm kozlarını kullandı.

Tunç’un gizli kamera kayıtlarını eline geçiren Cihangir, karşılığında Tunç’un elindeki Ahmet’in Korkut’a çarptığı görüntüleri aldı. Korkut’u da hastaneden çıkarıp evine götürdü.

Macide’nin odasında sakinleşen Kazım uyuyakaldı. Bu sırada Macide, Kazım’ın cebindeki mektubu okuyunca büyük bir şok yaşadı!

‘Gecenin Ucunda’ her çarşamba 20.00’de STAR TV’de. İşte 6. yeni bölüm fragmanı: