Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Doğa Rutkay’a ikizlerinden mest eden doğum günü kutlaması!..

Oyuncu Doğa Rutkay’a ikizlerinden mest eden doğum günü kutlaması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show programıyla ekranlara gelen oyuncu Doğa Rutkay Kamal 30 Ekim’de 44 yaşına bastı.

Aynı zamanda usta tiyatro oyuncusu Rutkay Aziz’in kızı olan oyuncu, doğum gününü eşi ve ikiz çocuklarıyla beraber kutladı. Doğa Rutkay Kamal’ın sosyal medya paylaşımları hayranlarını mest etti.

2014 yılında gazeteci Kerimcan Kamal ile evlenen oyuncu 2018’de ikizleri Piraye ile Rutkay Kerim’i dünyaya getirmişti.

Doğum gününü eşi ve çocuklarıyla beraber kutlayan Doğa Rutkay Kamal instagram hesabından yaptığı paylaşıma, “Ne güzel bir sabahtın sen 44 Hoş geldin!” notunu düştü.

Bugüne kadar pek çok yapımda ve tiyatro oyununda ayrıca çeşitli reklam filmlerinde rol alan oyuncu geçmişte verdiği röportajda; “Kerimcan ile aşkımız başladığında kafamda hiç çocuk yapma düşüncesi yoktu. Zaten çiftlere, bebek baskısı yapmak bana göre terör. Ama Kerimcan ‘Sen artık anne olmalısın’ deyince, kendimi emzirirken hayal ettim ve 2-3 ay sonra hamile kaldım” şeklinde konuşmuştu.

Yoğun iş temposundan arta kalan zamanını çocuklarıyla geçiren oyuncu sosyal medya hesabında da sık sık ikizleriyle eğlenceli videolarını paylaşıyor.