Ana sayfa Sosyal Medya Gupse Özay ekranlardan uzakta anneliğin tadını çıkarıyor ama sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını güldürmeye devam ediyor!

Gupse Özay ekranlardan uzakta anneliğin tadını çıkarıyor ama sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını güldürmeye devam ediyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Geçtiğimiz Eylül ayında anne olan ünlü senarist ve oyuncu Gupse Özay şimdilerde anneliğin tadını çıkarıyor.

2020 yılında meslektaşı Barış Arduç ile Çeşme’de sürpriz bir nikahla evlenen Gupse Özay şimdilerde Jan Asya adını verdiği minik kızının bakımıyla ilgilendiği için ekranlardan uzakta ama sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla hasret gideriyor.

Oyuncu son paylaşımıyla kendisini ve esprilerini özleyen hayranlarını gülmekten kırdı geçirdi. Yüzüne yorgun surat makyajı uygulayan, göz altlarına mor halkalar yapan Gupse Özay, çocuk bakımına vurgu yaptığı esprili paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Valla yorgunluğu var ama tatlı, sevimli, minik bir yorgunluk. Öyle aman makyaj yapamıyor, bakımsız falan değilim. Ben öyle zorlandığımı hatırlamıyorum açıkçası, benim için gayet keyifli geçti.”

Gupse Özay ekranlardan uzakta anneliğin tadını çıkarıyor ama sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını güldürmeye devam ediyor! 7

Hayranlarının yeni projelerini merakla beklediği Gupse Özay, hamileyken de boş oturmadığını yine sosyal medya paylaşımıyla duyurmuş, iki film, bir animasyon bir de dizi yazdığını belirttiği paylaşımına “Ama önce bu küçük kız doğsun” notunu eklemişti. Oyuncunun hayranları şimdiden Özay’dan gelecek yeni proje haberini heyecanla bekliyor.