Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi yeni gününde de reyting alamazsa Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çiftine çok yazık olur!

Gecenin Ucunda dizisi yeni gününde de reyting alamazsa Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çiftine çok yazık olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda dizisi, yeni sezonda Star TV’nin en iddialı projelerinden birisiydi. Ancak dizinin hikayesi etkileyici bir dram olmasına rağmen, çarşamba akşamları reyting rekabetinde ayakta kalamadı. İlk 6 bölümü yayınlanan dizinin düşük gelen reytingleri sonrasında Star TV, son bir adım atarak gün değişikliği kararı aldı.

Star TV’nin bu kararı almasının altındaki en önemli neden, böyle etkili bir projeyi hemen yayından kaldırıyormuş gibi bir algının oluşmaması ve tepkilerin artmaması olarak düşünülebilir. Çünkü, salı rekabetinde de çok ciddi rakipler var ve Gecenin Ucunda için gün değişikliğinin çok büyük kazanımlar getirmeyeceğini herkes iyi biliyor.

Yürek Çıkmazı dizisi ile TRT1 son dönemde öne çıkarken, Ben Bu Cihana Sığmazam ile Üç Kız Kardeş dizileri de salı rekabetinde bir hayli etkili konumda bulunuyor. Baba dizisi de kendi izleyici kitlesini ekrana çekiyor ve Gecenin Ucunda için izleyicileri bu yapımlardan vazgeçmesi de pek beklenmemeli.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti uzun yıllar sonra yeniden bir projede birlikte yer almakla kalmadı, aynı zamanda dizinin yapım ortağı da oldu. Yani onlar için Gecenin Ucunda’nın kariyerleri anlamında farklı bir başlangıç olduğu gerçeğini kaçırmamak lazım.

Gecenin Ucunda dizisi yeni gününde de reyting alamazsa Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çiftine çok yazık olur! 51

Reyting düşüklüğü nedeniyle dizinin final yapma ihtimalini göz ardı etmeyen dizi hayranları, en çok da ünlü çiftin emeklerine ve ekranda çok başarılı bir performans ortaya koymalarına rağmen başarısızlık gelmesinden rahatsız.

Gecenin Ucunda, Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlandı ve birçok izleyiciyi kendisine bağladı. Ancak düşük reytingler ve yeni gününde projenin akıbetinin ne olacağı soruları da sorulmaya başlandı.

Eğer dizi yeni gününde istenilen oranları alamaz ise Star TV için devam etmek büyük zarar anlamına gelebilir. Ünlü çiftin hayranları da bu gerçeği biliyor ve şayet dizi erken finale giderse Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun bu etkileyici ekran performansına yazık olacağını düşünüyor.