Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinde tokadı yedi, aklı başına geldi! Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çekiciliği işte bu!

Gecenin Ucunda dizisinde tokadı yedi, aklı başına geldi! Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çekiciliği işte bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda isimli Star TV dizisinin gün değişikliği sonrasında reytinglerinin düşük gelmesi ile birlikte birçok izleyici umudunu yitirmeye başlarken, hikayenin daha yeni açılıyor olduğu gerçeği ise herkesin kabul ettiği bir gerçek. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin canlandırdığı Macide ile Kazım karakterlerinin 7. bölümde gerçekleşen tokat ve ardından da öpüşme sahnesi, izleyicilere hikayenin artık bambaşka bir boyuta doğru ilerleyeceğini anlatıyor.

Şayet dizinin reytingleri izin verir ve hikaye daha uzun süre devam edebilir ise, Gecenin Ucunda’nın çok etkileyici bir dönemin başlangıcında olduğunu söyleyebiliriz. Star TV, gün değişikliği ile çarşamba rekabetinden çıkarttığı diziyi, salı günlerinin rekabetine soktu ama bunun da sonuç vermesi beklenmiyor.

Fakat bu olumsuz reyting tablosunun yanında izleyiciler için Gecenin Ucunda dizisi içinde unutulmaz anlar yaşanıyor. Macide ve Kazım karakterlerinin ötesinde bir Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çekiciğilini yansıtan önce tokat ve ardından da öpüşme sahnesi, hikayenin artık çok daha hızlanacağına işaret etti. “Kazım tokadı yedi ve aklı başına gelip Macide’yi öptü’ diyen dizinin hayranları, hikayeye kendilerini iyice kaptırdı.

Gecenin Ucunda dizisinde tokadı yedi, aklı başına geldi! Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çekiciliği işte bu! 8

Kazım karakterinin derinlikli bakışlarına dikkat çekenler, çiftin hiç ayrılmamasını dileyenler, öpüşme sahnesindeki rahatlıkları ile birlikte Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisi, daha dizinin hikayesinde kendilerini yeni bulmuş gibi gözüküyor.

Gecenin Ucunda dizisini izleyenler için 8 yıl sonra yeniden bir proje ile ekrana gelen ikiliyi izlemek büyük bir keyif ve onların daha uzun süre ekranda kalması yönünde de bir beklenti bulunuyor.

Star TV’nin Gecenin Ucunda gibi bir projeyi öyle basit bir şekilde yayından kaldırması beklenmese de, reytinglerin iyi olmadığını ve bu durumun daha ne kadar süreceğinin de belirsizlik yarattığını söyleyebiliriz.

Gecenin Ucunda dizisinde tokadı yedi, aklı başına geldi! Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çekiciliği işte bu! 9