Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisini kurtarabilecek formül Yasak Elma dizisinden kopyalanmış!

Gecenin Ucunda dizisini kurtarabilecek formül Yasak Elma dizisinden kopyalanmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında salı akşamları yayınlanan Gecenin Ucunda dizisinin 14. bölüm fragmanını izleyenler Macide karakterine hayran kaldı. Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Macide’nin savaş boyalarını sürmesi ve ev sahibi olduğunu hissettiren halleriyle konakta yaptıkları izleyenleri memnun etti.

Ağlayan ve sürekli canı acıtılan Macide gitti, yerine Yasak Elma dizisinde Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterine benzemeye başlayan bir Macide geldi. Neslihan Atagül’ün başarılı performansı ile öne çıktığı bu yeni durum, kendi kendisi ile dalga geçen dizi olarak büyük beğeni toplayan Yasak Elma’nın izlenme formülünü akıllara getirdi.

Artık gözyaşlarını silen ve rakipleri ile onların değil kendi koyduğu kurallarla mücadele etmeye başlayan Macide karakteri tarz değişikliğine gidiyor. Karakterin karşısındaki iğneleyen, küçümseyen ve kendi yerini tarif eden ama espriyi de içinde barındıran tavırları Eda Ece’nin 6 sezondur canlandırdığı Yıldız karakterine çok benziyor.

Gecenin Ucunda dizisini kurtarabilecek formül Yasak Elma dizisinden kopyalanmış! 7

Yasak Elma dizisi de ilk iki sezonda bir dram hikayesi olarak başlamış ama izleyici ilgisi azalmaya başlayınca ortaya doğaçlama sahnelerinde yer aldığı Yıldız karakterinin espri ile karışık alaycı tavrı diziyi kurtarmıştı.

Şimdi benzer bir formülün Macide karakteri üzerinden Gecenin Ucunda dizisine de yansımakta olduğunu, Neslihan Atagül’ün alaycı tavır konusunda gayet güzel bir görüntü çizdiğini söyleyebiliriz.

Macide karakterinin dimdik ayakta durmasından çok memnun olan izleyiciler, sürekli ağlayan birisini görmektense savaşan ve hayatı biraz da dalgaya almaya başlayan bir karakter ile dizinin daha da güzelleşeceğini düşünüyor.