Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş’in başrolündeki Al Sancak dizisi 2023 yılında reytingleri silip süpürebilecek bir iş!

Uğur Güneş’in başrolündeki Al Sancak dizisi 2023 yılında reytingleri silip süpürebilecek bir iş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında ilk bölümü 19 Ocak Perşembe günü ekrana gelecek olan Al Sancak dizisinin yayınlanan fragmanlarına bakılınca izleyicileri aksiyon dolu ve milli duyguları kabartacak bir yapım gelmekte olduğu görülüyor. Dizi hayranları fragmanlara adeta tutuklu kaldı.

Dizinin çekimleri için ne kadar zorlu şartlarda çekimler yapıldığı ve efektlerle birlikte aksiyonun en sert halinin yansıtılmaya çalışıldığı hemen anlaşılıyor. Uğur Güneş ile Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizi için kamu kurumlarının verdiği destek de hemen göze çarpıyor.

Helikopterler, denizaltılar, gemiler, şişme botlar ile yapılan operasyonlar ve tüm ekipmanlar ile birlikte Al Sancak isimli yeni dizi bomba gibi bir proje olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Özellikle Türkiye’de milliyetçilik rüzgarının hızla arttığı ve gençlerin de askerliğe çok özendiği bir ortamda yayınlanacak olan Al Sancak dizisinin milyonlarca izleyiciye hitap etmesi kesin gibi gözüküyor.

Uğur Güneş'in başrolündeki Al Sancak dizisi 2023 yılında reytingleri silip süpürebilecek bir iş! 8

Fragmanı izlerken bile tüylerinin diken diken olduğunu belirten dizi hayranları, “Türk askerinin gücü” yorumlarıyla Al Sancak projesini şimdiden sahiplenmeye başladı.

TRT’nin 2023 yılında en kaliteli yapımlarının başında geleceği anlaşılan Al Sancak dizisinin bir Bozdağ Film projesi olması da önemli. Daha önce Kuruluş Osman ve Destan gibi dizilerle ne kadar güçlü hikayeler oluşturabileceğini ortaya koyan Bozdağ Film, yine çok etkili bir dizi hazırlamış.

Uğur Güneş’in bir özel harekat askeri olarak görüntüsü de hayranlarını adeta mest etti. Oyuncu için kariyerindeki en önemli projelerden birisi Al Sancak dizisi olacak gibi gözüküyor.

Uğur Güneş'in başrolündeki Al Sancak dizisi 2023 yılında reytingleri silip süpürebilecek bir iş! 9

Ayrıca Gönül Dağı dizisinin ilk 2 sezonunda büyük başarılar kazanan Gülsim Ali İlhan da hikayede kadın başrol olarak şimdiye kadar hayranlarının hiç görmediği çok farklı bir rolle ekrana gelecek. İlhan karakterinin çok özel ve sıra dışı olacağını söylemişti.

İlk görüntüleriyle fragmanda yer alan Gülsim Ali İlhan’ın yine devlet için çalışan bir kadın ajan olarak ekranda yer alması bekleniyor.