Ana sayfa Sosyal Medya Melis Minkari doğuştan çok şanslı, Recep Usta ise kendi şansını kendisi yaratıyor!

Melis Minkari doğuştan çok şanslı, Recep Usta ise kendi şansını kendisi yaratıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Berk ve Aybike karakterlerini canlandıran Recep Usta ile Melis Minkari, başarılı bir dizi çifti olarak anılıyor. Sosyal medyada da çok geniş bir hayran kitlesi bulunan iki genç oyuncu, Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Şansa inanmadığını belirten Recep Usta, kendisini de şansı birisi olarak tarif etmiyor. Oyuncu, “Her insan bence kendi şansını kendisi yaratıyor. Buna inanıyorum. O şansı yaratan insanlardan olmayı umuyorum. Şanslı birisi değilim ama yakında olabilirim” şeklinde konuştu.

Her insanın kendi şansını kendisinin yarattığı fikrine katılan Melis Minkari, kendisini ise şanslı birisi olarak gördüğünü söyledi. Oyuncu, “Ben şanslı olduğuma inanıyorum. Bir şeyler daha zor olabilecek iken, daha kolay oluyormuş gibi benim için. Ya da ben o şeyleri çok sıkıntı görmüyorum bilmiyorum. Ama ben kendimi şanslı hissediyorum” diye konuştu.

Kendisinden 3 kat büyük karganın rüyasına girdiğini ve kendisini yediğini, bu rüyadan da titreyerek uyandığını anlatan Melis Minkari, bu rüyanın etkisinden de kurtulamamış.

Kendisinin de saçma sapan birçok rüyası olduğunu anlatan Recep Usta, bu konuda da partneri gibi bazı rüyalardan olumsuz etkilendiğini söyledi.

Kardeşlerim dizisinde sık sık doğaçlama yaptıkları bilinen iki genç oyuncu, bunu sahneye uygun bir şekilde yaptıklarını anlattı. Recep Usta, “Sahnenin amacını aşacak bir doğaçlama yapmıyoruz. Deli deli doğaçlama yaptığımız sahneler olmuyor. Her sahnede doğaçlama yapıyoruz” dedi.

Melis Minkari, sahne çekimleri biterken doğaçlamayı daha çok yaptıklarını ve yönetmenin de bu anları kesmediğini, ortaya güzel görüntüler çıktığını ifade etti. İki genç oyuncu da Kardeşlerim dizisinde doğaçlama sahneleri ile sosyal medyada çok konuşuluyor ve bu durum kariyerlerinde de olumlu bir etki yapıyor.