Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda, Kral Kaybederse’den sonra Star TV’den iki dizi atağı daha!

Gecenin Ucunda, Kral Kaybederse’den sonra Star TV’den iki dizi atağı daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sezon sonuna doğru yaklaşırken kanalların yaz dizileriyle ilgili hazırlıklar da sürüyor. Çıtayı daha yükseğe koyan pek çok kanal, önümüzdeki sezon için iddialı projelerinin çalışmalarına ise çoktan başladı. Yaz sezonu başlamadan Eylül sezonu için proje hazırlıklarını sürdüren kanallardan birisi de Star TV…

Star TV, iki sezondur diziler konusunda şanssızlıklar yaşıyor. Pek çok projeyi ekrana getiren kanalın nispeten Sefirin Kızı, Menajerimi Ara, Ada Masalı, Kaderimin Oyunu gibi dizilerle yüzü güldü. Fakat bu sezon kanalın yüksek reyting getirisi olan dizisinin olmaması, bir sonraki sezon için daha emin adımlar atılmasına da neden olmakta.

İşi sıkı tutan Star TV, birbirinden iddialı isimlerle yola çıkacağı yeni ve iddialı projeleriyle gündeme geliyor. Diziler konusundaki talihsizliğini kırmaya niyetli olduğu gözlenen kanal, yaptığı önemli anlaşmalarla dikkat çekiyor.

Gecenin Ucunda, Kral Kaybederse'den sonra Star TV'den iki dizi atağı daha! 8

İlk olar Star TV’nin en çok öne çıkan projesi, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda oldu. TMC Film ile birlikte Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği dizide Doğulu’nun eşi Neslihan Atagül ile başrolde oynayacak olması da büyük sürpriz oldu. Şimdiden büyük merak konusu olan Gecenin Ucunda için hazırlıklar sürüyor. Eylül sezonunda ekranda olması bekleniyor.

Star TV’nin ikinci ve iddialı dizisinin başrolünde ise Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alması söz konusu. Henüz taraflar net bir açıklama yapmamış olsa da OGM Pictures imzalı Kral Kaybederse, son dönemde pek çok hikayesi dizilere konu olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayelerinden birisi.

Gecenin Ucunda, Kral Kaybederse'den sonra Star TV'den iki dizi atağı daha! 9

Budayıcıoğlu ve Onur Güvenatam’ın sahibi oldukları OGM Pictures, Kral Kaybederse dizisine büyük önem veriyor. Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizilerine de imza atan OGM Pictures, dizinin hazırlıklarını sürdürüyor.

Bir başka dizi haberi ise hafta içinde netleşmeye başladı. Yine OGM Pictures imzalı Antepli dizisi de Star TV için hazırlanıyor. Başrolde yer alacak isimlerden birisinin Afra Saraçoğlu olduğu da bir kaç gün önce ortaya çıktı.

Kanal ve yapımcı firmanın anlaştığı Antepli’de, bazı bölümlerin Gaziantep’te çekilirken, daha sonra hikayenin İstanbul’a taşınacağı konuşuluyor.

Kanalın yine konuşulan projelerinden bir tanesi de Hanedan. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği dizi de Star TV’nin iddialı projelerinden birisi olacak. Henüz bu diziyle ilgili başka bir bilgi yok. Ancak çalışmaların titizlikle yürütüldüğü kulislere yansımakta.

Halen ekranda olan ve NGM Medya imzalı Kaderimin Oyunu dizisi ise reytingleri düşük olsa da yurt dışı satışlarının iyi gitmesi nedeniyle ikinci sezonu garantilemişti. Şimdiden bir sonraki sezon için 5 dizisi ortaya çıkan Star TV’nin, işi şansa bırakmadığı anlaşılıyor bu hamlelerle..