Ana sayfa Sosyal Medya Gecenin Ucunda’nın Nermin’i Tuba Ünsal, karakteriyle benzeşen yönleri olduğunu itiraf etti!..

Gecenin Ucunda’nın Nermin’i Tuba Ünsal, karakteriyle benzeşen yönleri olduğunu itiraf etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Tuba Ünsal uzun bir aradan sonra ekranlara Star TV’nin Gecenin Ucunda adlı diziyle döndü.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftiyle birlikte rol alan oyuncu dizide, Kadir Doğulu’nun canlandırdığı ‘Kazım’ karakterinin eşi ‘Nermin’e hayat veriyor.

Uzun bir aradan sonra çok özlediği televizyon ekranlarına dönmenin mutluluğunu yaşayan oyuncu, Alem Dergisi için  Montenegro’da objektif karşısına geçti.

Gecenin Ucunda'nın Nermin'i Tuba Ünsal, karakteriyle benzeşen yönleri olduğunu itiraf etti!.. 8

Oyuncu röportajda, dizideki karakterini ve benzer yönlerini anlattı. Tuba Ünsal ‘Nermin’i şu sözlerle anlattı; “Çok üzüldüğüm, çok içimi acıtan bir kadın. Yapmak istediklerini ve hayallerini bir bavula koyup bir erkek için kapının önüne koymuş ve zamanla aşkını da yitirmiş. Kendimle benzeştirdiğim tarafları olsa da ben kendimi ve hayatımı kimsenin arkasına koymadım.”

Tuba Ünsal, “Nermin gibi bir durumda kalmak birçok kadının bu coğrafyada yaşadığı şey. Eğitimlisi de eğitimsizi de erkeği ve evliliği hayallerinin ötesine koyduğunda bu hayal kırıklığını yaşıyor. O yüzden kadın her zaman üretmeli ve muhtaç olmamalı” şeklindeki sözleriyle dikkat çekti.

Gecenin Ucunda'nın Nermin'i Tuba Ünsal, karakteriyle benzeşen yönleri olduğunu itiraf etti!.. 9

“Ben de aşık olduğumda gözü kara oluyorum ama temel değerlerimi hep en üstte tutuyorum” diyen Tuba Ünsal, “Kendimden başka bir güce asla sığınmıyorum. Bu da beni hep daha bağımsız ve aşk tükendiğinde giden taraf yaptı” dedi.

Yakın zamanda sürpriz projeleri olduğunu da belirten oyuncu, “Çok güzel bir reklam kampanyası geliyor. Yıllardır cildimi ve yaşsız olmamı insanlar merak etti, şimdi biraz neler yaptığımı anlatma zamanı” açıklamasını yaptı.