Ana sayfa Sosyal Medya Gel de gülme! Yasemin Allen oynadığı o diziyi hala unutamıyor!

Gel de gülme! Yasemin Allen oynadığı o diziyi hala unutamıyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir ekranlarda yer almayan ve son olarak dijital platform PuhuTV’deki Fi dizisinde rol alan Yasemin Allen, İyi Günde Kötü Günde dizisi ile ekranlara dönüyor. Bu kez bir romantik komedide oynayacak olan oyuncu, başrolleri Elçin Sangu ve Ozan Dolunay ile paylaşıyor.

Kendisi gibi oyuncu Suna Yıldızoğlu’nun kızı olan Yasemin allen, yurtdışında doğup büyümüş ancak oyunculuğa Türkiye’de başlamış bir isim. Zaman zaman yurt dışındaki kimi projelerde de rol alan oyuncu, son olarak geçtiğimiz yıl 53 ülkede yayınlanan Strike Back isimli dizide bir Rus ajanı canlandırdı.

Dizi için dövüş, silah eğitimleri alan ve bol bol aksiyon sahneleriyle kamera karşısına geçen Allen, gizemli, Katrina Zarkova isimli gizemli ve tehlikeli bir karakteri oynadı. Çekimleri Malezya’da yapılan dizi için oyuncu bir süre Rusça eğitim de aldı. karakterine hayat verecek. Çekimleri Malezya’da başlayan ve ekim ayına kadar devam edecek dizi için ünlü oyuncu Rusça dersi aldı.

Eski bir SAS komandosu ile gizli haberalma servisinde yer alan bir görevlinin maceralarını konu alan dizi, Yasemin Allen’in anlaşılan kariyerinde olduğu kadar hayatında da önemli bir yer teşkil ediyor.

Oyuncu, şu sıralar Star TV’de yayınlanacak olan yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde’nin çekimlerinde. Ancak aklı hala Strike Back dizisinde! Yasemin Allen, yaptığı iki paylaşımla biraz nostalji yaptı ve düştüğü notla da takipçilerini güldürdü…

Oyuncunun Rus ajanı oynamasına karşın eliyle yaptığı bir tavrı tiye alması dikkat çekerken , hakikaten oyuncunun halinin tam da söylediği gibi olması güldürdü…

İşte o paylaşımları:

“Rus oynarken Türkleşmek” / Sen hayırdır?
#zarkova #strikeback
@cinemax @skytv

Gel de gülme! Yasemin Allen oynadığı o diziyi hala unutamıyor! 8

O zaman bir doz Zarkova ????????
???? @sophiemutevelian

Gel de gülme! Yasemin Allen oynadığı o diziyi hala unutamıyor! 9