Ana sayfa Sosyal Medya Takipçinin gözünden kaçmaz! Nehir Erdoğan yine fena derinlere daldı!

Takipçinin gözünden kaçmaz! Nehir Erdoğan yine fena derinlere daldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin 2. sezonu geçtiğimiz Çarşamba akşamı ekrana gelmişti. 29. bölümü yayınlanan dizi, takipçilerini de hayli heyecanlandıran bir başlangıç yaptı. Dizide Kutsi ile birlikte başrolde yer alan Nehir Erdoğan ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Sevilen oyuncunun takipçileri, onun özlü sözleri kullanmayı ne kadar çok sevdiğini biliyor. Kimi zaman bohem bir ortamda çekilen fotoğrafını ya da daha derinlere dalmış hallerini takipçileriyle paylaşan oyuncu, not olarak yazdığı sözlerle de düşündürüyor.

Takipçilerini hem mutlu eden hem de düşündüren Nehir Erdoğan’ın sözleri yine dikkatleri çekti. Oyuncu, Ozan Önen’in ‘Babam beni şah damarımdan öptü’ isimli kitabından alıntıladığı bir sözü paylaşıp, yazarın adını da ekledi. Ozan Önen, Nehir Erdoğan’a öpücüklü bir emojiyle yanıt verirken, bir takipçisinin yorumu ise gözden kaçmadı.

Takipçisi, Nehir Erdoğan’ın bir kaç gün önce bir gazeteye verdiği röportajda da bu sözleri tekrarladığını ifade ederek “Yeni verdiğiniz röportajda da bu sözle başlamışsınız. Bu söz sizin hayatınızın bir özeti niteliğinde” şeklinde bir yorum yaptı. Erdoğan’ın da takipçisinin bu sözlerine beğeni yaptığı görüldü.

Oyuncu o röportajında Benim Adım Melek dizisinde oynadığı Melek karakterine atıfta bulunmuş ve “Çok sevdiğim Ozan Önen’in “Babam Beni Şahdamarımdan Öptü” isimli kitabında bir cümle okumuştum: “Geçtiğin her yolun toplamı sensin, geçeceğin her yol da sana benzeyecek.” Melek’in özeti biraz da bu” açıklamasını yapmıştı.

İşte oyuncunun o paylaşımı:

“Geçtiğin her yolun toplamı sensin, geçeceğin her yol da sana benzeyecek.” Ozan Önen – Babam Beni Şahdamarımdan Öptü
???? @karelgurtekin
@ozanonen
#ozanönen
#babambenişahdamarımdanöptü

Takipçinin gözünden kaçmaz! Nehir Erdoğan yine fena derinlere daldı! 7